reklama
K
kobietka22
Gość
Może dziewczyny wybyły z rodzinkami ,albo do rodzinek i nie mają czasu 
Ja miałam gości dziś po obiedzie niespodziewanych , mieliśmy iść na spacer ,ale już się ciemno robi powoli , ja mam dziś lenia totalnego siedzimy z mężem i się w telewizor gapimy.
Ja miałam gości dziś po obiedzie niespodziewanych , mieliśmy iść na spacer ,ale już się ciemno robi powoli , ja mam dziś lenia totalnego siedzimy z mężem i się w telewizor gapimy.
MonaG1985
Fanka BB :)
Heej kobietki
Długi weekend się kończy niestety
U mnie @ bardzo sspokojna o dziwo po takim czasie brania tabletek :-)spodziewalam się powodzi .
Aschlee tulimy :-)uda nam się głową do góry.musimy być dobrej myśli
Kobietka oj masz przeboje z teściowa, ją należę do tych kobiet które mają z nią styczność raz w roku jak wraca do pl na wakacje dlatego tak dobrze się z nią dogaduje
RITTA MEGA GRATULACJE
Życzę spokojnego wieczoru.
Długi weekend się kończy niestety
U mnie @ bardzo sspokojna o dziwo po takim czasie brania tabletek :-)spodziewalam się powodzi .
Aschlee tulimy :-)uda nam się głową do góry.musimy być dobrej myśli
Kobietka oj masz przeboje z teściowa, ją należę do tych kobiet które mają z nią styczność raz w roku jak wraca do pl na wakacje dlatego tak dobrze się z nią dogaduje
RITTA MEGA GRATULACJE
Życzę spokojnego wieczoru.
blueberrry
Szczęśliwa :)
Kobietka, ale fajnie. 
Tak pięknie zareagowała Wasza rodzina!
A teściowa jak zwykle musisz na nią wziąć poprawkę, bo tak jak pisałaś ona zawsze ma ALE.
Najważniejsze ze Wy czujecie sie dobrze kochana! :*
Ritta, jeżeli dobrze pamietam to miałaś na ferie na narty jechać?.. I spełniło sie, że, będziesz sie przyglądać z boku, bo zafasolkowałaś.
Kurczę, ale sie ciesze z Twojego/waszego szcześcia!
Tak pięknie zareagowała Wasza rodzina!
A teściowa jak zwykle musisz na nią wziąć poprawkę, bo tak jak pisałaś ona zawsze ma ALE.
Najważniejsze ze Wy czujecie sie dobrze kochana! :*
Ritta, jeżeli dobrze pamietam to miałaś na ferie na narty jechać?.. I spełniło sie, że, będziesz sie przyglądać z boku, bo zafasolkowałaś.
Kurczę, ale sie ciesze z Twojego/waszego szcześcia!
Tak blue, mieliśmy jechać ale plany się posypały przez chorobę córki i kurs męża (bardziej ten kurs).
Do końca marca jesteśmy uziemieni bo m. nie może wziąć urlopu a ja bardzo chciałabym choć na chwilę gdzieś wyjechać zanim brzuszek będzie uciążliwy.
Do końca marca jesteśmy uziemieni bo m. nie może wziąć urlopu a ja bardzo chciałabym choć na chwilę gdzieś wyjechać zanim brzuszek będzie uciążliwy.
blueberrry
Szczęśliwa :)
Tak blue, mieliśmy jechać ale plany się posypały przez chorobę córki i kurs męża (bardziej ten kurs).
Rozumiem.
Czesto tak jest, że coś się zaplanuje, i potem nie wychodzi. Ale, życzę Ci aby znalazło się chodź odrobinkę wolnego czasu dla Was, abyście wypoczeli.
kobietka22 -9 dobrze, dobrze napisałaś mój nick ;] ) /My jednak starania zaczniemy gdzieś od lutego żeby obadać ten mój cykl bez tabletek bo dzisiaj ostania 
Szkoda, że te wszystkie świeta już za nami, jak sobie pomyślę, że jutro do pracy to aż strach mnie ogarnia bo wiem co mnie tam czeka.... Pewnie przez cały miesiąc nadgodziny, gonitwa z czasem i stres, żeby wszystko porobić... ,
P.S. Mam pytanie "informatyczne" jak dodać suwaczek??
Szukam, szukam i problem nie znika hehehe
Szkoda, że te wszystkie świeta już za nami, jak sobie pomyślę, że jutro do pracy to aż strach mnie ogarnia bo wiem co mnie tam czeka.... Pewnie przez cały miesiąc nadgodziny, gonitwa z czasem i stres, żeby wszystko porobić... ,
P.S. Mam pytanie "informatyczne" jak dodać suwaczek??
Olushia doskonale Cię rozumiem, właśnie na samą myśl o pacy mi się słabo robi... jutro będzie istny koszmar i tak do marca:-
-
-(
jeśli chodzi o suwaczek to w panelu użytkownika masz zakładkę edytuj sygnaturę i tam go sobie wstawiasz ( a wcześniej na stronie Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com sobie go stwórz)
jeśli chodzi o suwaczek to w panelu użytkownika masz zakładkę edytuj sygnaturę i tam go sobie wstawiasz ( a wcześniej na stronie Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com sobie go stwórz)
reklama
Olushia doskonale Cię rozumiem, właśnie na samą myśl o pacy mi się słabo robi... jutro będzie istny koszmar i tak do marca:--
-(
Dzięki... mam nadzieję, że to opanuje :-)