reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Może dziewczyny wybyły z rodzinkami ,albo do rodzinek i nie mają czasu ;)
Ja miałam gości dziś po obiedzie niespodziewanych , mieliśmy iść na spacer ,ale już się ciemno robi powoli , ja mam dziś lenia totalnego siedzimy z mężem i się w telewizor gapimy.

Heej kobietki
Długi weekend się kończy niestety
U mnie @ bardzo sspokojna o dziwo po takim czasie brania tabletek :-)spodziewalam się powodzi .
Aschlee tulimy :-)uda nam się głową do góry.musimy być dobrej myśli
Kobietka oj masz przeboje z teściowa, ją należę do tych kobiet które mają z nią styczność raz w roku jak wraca do pl na wakacje dlatego tak dobrze się z nią dogaduje
RITTA MEGA GRATULACJE

Życzę spokojnego wieczoru.

Dziewczyny, mam do odsprzedania staraczkowe pomoce ;)
Testy owulacyjne - 3 op
Oeparol Femina 60 kap.
Test ciążowy bobo-test strumieniowy czułości 10 mlU/ml

Zainteresowane proszę o info na priv
20140104_170609.jpg

Załączniki

• 20140104_170609.jpg
    20140104_170609.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 81
Kobietka, ale fajnie. :)
Tak pięknie zareagowała Wasza rodzina!
A teściowa jak zwykle musisz na nią wziąć poprawkę, bo tak jak pisałaś ona zawsze ma ALE.
Najważniejsze ze Wy czujecie sie dobrze kochana! :*

Ritta, jeżeli dobrze pamietam to miałaś na ferie na narty jechać?.. I spełniło sie, że, będziesz sie przyglądać z boku, bo zafasolkowałaś.
Kurczę, ale sie ciesze z Twojego/waszego szcześcia! :)

Tak blue, mieliśmy jechać ale plany się posypały przez chorobę córki i kurs męża (bardziej ten kurs).
Do końca marca jesteśmy uziemieni bo m. nie może wziąć urlopu a ja bardzo chciałabym choć na chwilę gdzieś wyjechać zanim brzuszek będzie uciążliwy.

Tak blue, mieliśmy jechać ale plany się posypały przez chorobę córki i kurs męża (bardziej ten kurs).
Do końca marca jesteśmy uziemieni bo m. nie może wziąć urlopu a ja bardzo chciałabym choć na chwilę gdzieś wyjechać zanim brzuszek będzie uciążliwy.

Rozumiem.
Czesto tak jest, że coś się zaplanuje, i potem nie wychodzi. Ale, życzę Ci aby znalazło się chodź odrobinkę wolnego czasu dla Was, abyście wypoczeli. :)

kobietka22 -9 dobrze, dobrze napisałaś mój nick ;] ) /My jednak starania zaczniemy gdzieś od lutego żeby obadać ten mój cykl bez tabletek bo dzisiaj ostania :)

Szkoda, że te wszystkie świeta już za nami, jak sobie pomyślę, że jutro do pracy to aż strach mnie ogarnia bo wiem co mnie tam czeka.... Pewnie przez cały miesiąc nadgodziny, gonitwa z czasem i stres, żeby wszystko porobić... ,

P.S. Mam pytanie "informatyczne" jak dodać suwaczek?? :p Szukam, szukam i problem nie znika hehehe

reklama
Do góry