reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Sorry ze post pod postem ale nie moge edytowac. Moja temp o 1 stopien urosła. Niby nie chciałąm byc teraz w ciazy ale jednak tak smutno;-/ W pszyszłym ms działam z testami,siemieniem,wiesiołkiem.I przytulanki co 2 dni bo stwierdzilismy z M ze teraz za czesto

Domka lekarka nie wie skąd ten śluz, byc może coś starego, albo z nadżerki, żywej krwi nie widziała, z ciążą wszystko w porządku. A co do twojej temperatury, jeśli by się udało, to może tak miało byc, ja sobie zawsze tłumaczę, że w życiu nie dzieje się nic bez przyczyny. Ja chciałam miec termin na czerwca, żeby urodzic przed wakacjami, mam na 20.08.2014 i terasz się cieszę bo od września chłopaki w przedszkolu, więc ten początek łatwiej będzie mi ogarnąc.

Bella póki co sie nie nastawiam,wmawiam sobie ze w ciazy nie jestem. Jak bym była to nawet ze nie chciałam teraz, to nieziemsko bym sie cieszyłą;-)

Ritta - wspaniale! Ale sie ciesze! Gratulacje kochana!

Domka - co ma byc to bedzie. Tak jak Bella napisała nic nie dzieje sie bez przyczyny! ;)

Bella - najważniejsze, że z dzidzią wszystko w porządku kochana. :*

Ritta strasznie sie cieszę Kochana :) tule z radości :):):)

Domka jak sie nie chce to najlepiej wychodzi :) ja w moje dwie KRECHY wątpię , ciagle gdzieś czuje ze @ nadchodzi :(

Witam wszystkie oczywiscie :)

Testy zakupione na necie, do piątku powinny dojść :) stresuje sie bo wiem jak będzie mi przykro jak przyjdzie jednak @ a nie II :/ . Eh muszę oczyścić umysł :):)!!!!

Miłego dnia zycze :)

reklama
Do góry