reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ja brałam clo raz dokładnie 3 tabletki bo bardzo mnie brzuch dołem bolał i to był cykl, w którym byłam w ciąży:tak::tak:

Teraz chce bez wspomagacza ale nie wiadomo czy to był przypadek czy to clo pomogło akurat ..

Olushia widzę, że opanowałaś suwaczek;-)

reklama
Kurczę już nie pamiętam, ale chyba w 3 dniu cyklu jakoś, powinno brać się 5 tabletek ale wiem, że ja tylko 3 wzięłam..
To jest lek na receptę, także lekarz powie dokładnie dawkowanie.

Lisica :) - ja w tym cyklu birałam CLO i mam nadzieje ze wkońcu sie uda jednak gdzieś w głebi ducha czuje ze nadchodzi @ :( . Pobolewa mnie czsami podbrzusze, kłucia mam dziewne ... no zobaczymy. Testy na necie zamowilam maja byc czwartek-piatek :tak: Sebuś ok :) rozrabia i cwaniakuje :D ! Zdrowy póki co i oby tak dalej ! :tak: Dziekuje ze pytasz :zawstydzona/y::tak: :*

Witajcie kobietki!

Miłego dnia Wam wszystkim życzę.
Ja spać nie mogę.

Nadziejko - trzymam kciuki, trzymam mocno!

Domka - nadzieje trzeba mnieć do samego końca, i jeżeli ma przyjść ta wredna @ do Ciebie to niech juz sie stawia, co zaczniesz szybciutko nowy cykl! :) :*

reklama
Hej:)

Rzadko tu ostatnio bywam:( Ja się zaczynam obawiać czy nie mam cyklu bezowulacyjnego, to już 20 dc a ovufriend nie wyznaczył owulacji:( Miałam z reguły między 17-19 dc, niby objawy były, ale wzrostu temperatury brak, chyba przestanę mierzyć, bo tylko mnie to frustruje:crazy: Dziewczyny jadłam od 15 dc suszone jagody Goji, które jak się okazało zawierają luteinę, która hamuje owulację, myślicie, że to może być przyczyną?

Nadzieja jak się czujesz? Trzymam &&& :))

Do góry