reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

paulamc czujemy się dobrze, choc niepokoją mnie ten mój lekki beżowy śluz. Piję diphaston, staram sie leżec w ciągu dnia ile mogę, i oszczędzam się. Z jednej strony wmawiam sobie że musi byc dobrze, a z drugiej boję się:-(. zrobiłam co mogłam od razu pojechałam do ginekologa, usg zrobiła wszystko w porządku, krwi brak, a to beżowe plamienie może utrzymywac się kilka dni, następna wizyta za dwa tygodnie, mam nadzieje że ten czas szybko minie.

reklama
Aschle czytałam stukostarchy;-) a co ty tak z tą encykloedią? Teraz cztam TO SIE NIGDY NIE ZDARZA Anne Holt i wkolejce Masterton CZARNY ANIOŁ.

Bella ja tez bralam duphaston ale u mnie byla krew wiec to inna sprawa. Bardzo dobrze ze od razu pojechalas do.ginekologa musisz duzo odpoczywac lez i nie mysl o tym :) wierze ze wszytsko jet dobrze!!
U mnie teraz zamiast krwi pojawil sie sluz i to sporo ciagmacy sie i przypomina kurze bialko dziwne to.

Siemanko :)

Ja własnie szykuje sie do leżakowania na sofie i picia małego drineczka :) jutro znowu nowy tydzien :O ;)...

Olushia - witaj kochana - trzymam kciuki :D:D:D:D !!!!

Aschel
- tule mocno :*

Ja wkońcu siedłam na komputer i zmieniłam suwaczek:D:D:D . Mam nadzieje ze nastepna zmiana bedzie na ciązowy... Oj już bardzo bym chciala :tak::tak:

Miłego wieczorku laseczki :* i spokojnego tygodnia :tak:

Paula moze ovu?? ale dziwne... Bella ale gin chyba mówiła ze moze byc takie plamienie? Bo jak tak to pij dupka,odpoczywaj i sie nie martw;-) 2 tyg zleci szybko;-)

Paula jeszcze troche szmerow w plucach slychac:( temperatura podwyzszona. Teraz Moj mnie wygrzal ;) nasmarowal mnie konska mascia. Ja dzis praktycznie caly dzien w lozku.

Ada nie dobrze przez ta pogode choroby teraz maja pole do popisu przydalby sie mroz :) to dobrze ze Twoj dba o Ciebie tak ma byc!!!
Aschlee faktycznie taka adrenalinka i radocha po to fajna sprawa cos sie dzieje nie ma czasu na myslenie
Ja mam straszne mdlosci i straszna zgage organizm wariuje

reklama
Powiem Wam cos w tajemnicy kiedys podobala mi sie weterynaria...ale strasznie boje sie kaczek:sorry:juz nie wspominajac o krowach i innych dziwnych zwierzakach:-D

Ostatnia edycja:
Do góry