reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Iwonka ja tez bym chciala zebys nas odwiedzala bo bardzo Cie polubilysmy i bedzie smutno nam jak nie bedziesz zagladac. Ja postanowilam ze pojde do lekarza bo dzis rano po wstaniu 198/105 jak tylko bede miala mozliwosc to dam znac co i jak

reklama
masz racje Aschle idz bo dosc wysoko jest to cisnienie lepiej to zabdac.

Powiesilam na dwor uprany koc ja ide zaraz a on cały w łapach kota? Jak on tam wlazł,potem go wycziłam on skakał na ten koc co sie suszył i sie wspinała,koc znowu do prania

Hej ja tak na szybko...gdyby nie maly nie wstalabym z lozka no ale coz...biegiem go ubralam bo cos mnie meczylo i takim sposobem biegiem przywitalam pana K :/ czemu nie mam pojecia juz jak kawke robilam zmulil mnie zapach:/ poszla bym spac najlepiej

Amelie tez lubie wszystko pod linijke;-)Dlatego nie wiem jak ta zywa sie sprawdzi;-) ale zawsze mielismy sztuczna aw tym roku chce żywą;-)
Dobra zaraz ide wpakuje to jabłko do puszek. \\

Zrobiłam stroik;-) lece śledzie robic i pranie wyniesc

Ostatnia edycja:
Nienawidze żywych choinek. Są mi niesymetryczne, takie liche i śmierdzą :p
Ja jestem fanką pięknych, symetrycznych, sztucznych choinek :D więc będzie z mężem wojna, jak pójdziemy na swoje :p

Pierniki - trzymaj je w szczelnie zamkniętej puszce i włóż do niej kawałek jabłka. Wymieniaj go regularnie, bo pierniczki wchłoną z niego wilgoć i zaczną mięknąć :)

Może masz jakąś infekcję? I stąd stan podgorączkowy?

Hej, ja zaraz biore się za ogarnianie swoich terenów do końca, bo skoro dzisiaj jade do rodziców, to posprzatać trzeba. Musze pozmywac i poodkurzać, i resztę mam w nosie!! Jak się nie podoba, to niech sprząta hrabina "pośpiesz się" czyli siostra męża, bo wraca w sobotę. A już małpa dopytywała, czy już jest po szale porządkow ;]

Też tak myślałam ale właśnie nic mnie nie piecze i nie swędzi, ostatnio miałam właśnie chyba bodajże w poniedziałek że mnie piekło i swędziało... ale Sparowałam tym Prowag żelem i już nie swędzi...:p

Ale dziś tu cisza:D:D

Amalie na święta całe się wybierasz do rodziców?

Ja kończe generalne porządki, nie wiem wg co mam robić na święta, Wigilie jako tako spędzamy u tesciów, ale w domu tez coś trzeba do jedzenia miec:D

Wg dostałam jakiejś wysypki na ręce jak jest zgięcie łokcia w tym miejscu gdzie się krew pobiera na jednej ręce tylko tak myślałam ze to może od pobierania krwi ale na obie bety miałam pobieraną krew z jednej ręki i to nie tej...

reklama
Katka brat kiedy przyjeżdża?

Lisica miał być w sobotę a już w środę byli w PL. Zrobili wszystkim niespodziankę, wczoraj byli u mnie Nadia dostała Lalkę gadającą z wózkiem, Kurtkę i piżamkę z Primarka. A ja dostałam krwisto czerwoną kieckę w stylu retro:D mamy zamiar w 2 dzień świąt się gdzies razem wybrać, może na jakaś imprezkę bo niewiele czasu bo 3 stycznia lecą spowrotem.

Do góry