reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Witam ja wieczornie na chwilkę. Już mi lepiej, zrobiłam sobie z mężem seans. Kupił Piwko i ciastka...:)

A więc powiedzcie mi tylko jak długo mam czekać na @? Do końca roku i potem zacząć się martwić jak coś?

Hello. Ja miałąm łóżeczko drewniane. jak Aga miała półtora roku wymieniłam na turystyczne i sie nie sprawdziło. Nigdy wiecej. Teraz tez bede miałą
drewniane ze szczebelkami po szwagierki dziecku. Jest tak zrobione(zaokrąglane)
ze nawet jak sie dziecko uderzy to se krzywdy nie zrobi.
Wózek tez mam,klasyczny na skórzanych paskach(fajnie buja) po 3 dzieciach ale w super stanie
na 3 kółkach tez nie chce;-)
Przewijaka nie miałam i miec nie bede bo mi niepotrzebny.
Wanienke mam po moim mezu;-))
Ubranka pewnei kupie na początek w ... taniej odziezy;-) noworodek bardzos zybko rosnie;-)
ja rozdałam wszystko potrzebujacym;-)
Za to zakupie leżaczek;-)

Iwonka przytulam,zmieni zdanie twój M,może gfo to przerosło albo za bardzo sie skupiłas na
planowaniu i czuje sie odstawiony?

Aschle zrób cos z tym cisnieniem bo za wysoko a my sie martwimy o Ciebie

Moja córka mnie rozbraja;-))) Dzis gada caly dzien o sexie;-)
a teraz sie mnie pyta czy "przypadkiem nie jestem pijana"
Z kąd ona to bierze?! Smiac sie czy płakać?

Domka zrobie obiecuje.Jestescie kochane :* Na prawde nigdy w zyciu od nikogo nie mialam takiego wsparcia jak od Was i od nikogo nie uslyszalam tyle dobrych rad.Ciesze sie ze Was mam.DziekujeZobacz załącznik 599800 9b027ebc00108cba4fc4dfa2.png

Załączniki

• 9b027ebc00108cba4fc4dfa2.png
    9b027ebc00108cba4fc4dfa2.png
    15,8 KB · Wyświetleń: 36
Aschle po to yu jestesmy zeby sie wspierac nie tylko w starankach;-)

Lece się kąpać i szykować bo dzis mi sie chłopa chce ;-)) pap do jutra

Ostatnia edycja:
Jak sie czuja staraczki wieczornie???:-) ja zaraz pod prysznic i do wyrka:-) moze jakies przytulanki beda:-) hehe z nowosci dzisiaj zaczeli nam w nowym domu schody robic:-) cos zaczyna sie dziac:-):-)

Amaliee ale bedziesz miala mieszkanie..
Ja przyzwyczajona do domu a teraz blok i szukamy mieszkania na kupno...tyle mozemy bo dom to ze 300 tys trzeba jak nie wiecej a dzialka ehh u mjie by byla ale tu jej nie mamy...mowi sie trudno mudi nam to wystarczyc...

Dziewczynu my dom dostalismy wiec nie nasza zasluga. Nasza zasluga bedzie zrobiebia srodka ale to spore ulatwienie. Zobaczycie i wy sie doczekacie:-) ja niemal cale zycie w bloku i troche mi tego brakuje bo zawsze cos sie dzialo wyszlo sie i wszedzie ludzie a tu w domach tego nie ma. Cos mnie brzuch boli moze @ bo lada dzien to juz jej czas.

No kochana co jak co ale ja mocno trzymam kciuki za ciebie zeby testy byly fajnym prezentem na swieta:-) i mam nadzieje ze dentysta ci je sciagnie bo poten juz w sumie tylko poniedzialek i swieta wiec tak srednio wygodnie:-):-)

reklama
W takim razie trzymam kciuki za styczen:-) no tak troche ich wzielas:-) ale mi twarz wysypalo zawsze na okres jakis pojedyncze cos wylazi ale teraz to chyba z 10 mi wyskoczylo... wygladam strasznie
Maz sie smieje ze wkoncu mam okres dojrzewania hahahah

Do góry