reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

K_a_S - już Cię przepisałam ;)
Agita , Kusiak - pisałyście w sprawie listy ?Bo może przeoczyłam jeśli nie to proszę o info.

reklama
Amaliee wklej foto:-):-):-)
Ja wlasnie wrocilam z zumby:-) pozytywnie zmeczona. Kupilam w rossmanie oliwke i krem zapobiegajacy rozstepom
Czytalam ze warto juz przed ciaza smarowac i masowac:-)

Amaliee wklej foto:-):-):-)
Ja wlasnie wrocilam z zumby:-) pozytywnie zmeczona. Kupilam w rossmanie oliwke i krem zapobiegajacy rozstepom
Czytalam ze warto juz przed ciaza smarowac i masowac:-)

Kochana pewnie ,że warto tylko przeczytaj dokładnie skład i kiedy stosować bo jak ja szukałam w rossmanie to pisało na kremie ,żeby stosować od któregoś miesiąca nie wiem czy nie drugiego albo trzeciego już nie pamiętam ,a nie chcę skłamać ,a oliwką jak najbardziej warto się smarować codziennie ,a nawet dwa razy na dzień ;)

Ritta, jasne, że wszystko mogło się zmienić, ale masz już to szczęście, że jesteś mamą i nic Ci go nie odbierze. Poza tym ile masz lat jeśli mogę zapytać? Ja mam 26 i staram się o pierwsze, mój mąż ma 30. A tu widzę, że są dziewczyny 20 lat i już się o drugie starają:szok: To nie wiem czy mogę się czuć młoda ;p W każdym razie nie chciałam urazić dziewczyn, które są mamami już, tylko Wam pozazdrościć szczęścia jakie macie! :)

W przyszlym roku skoncze 32, maz 39. Nie ma czego zazdroscic. Niedlugo bedziesz miec swoje.

Kochana pewnie ,że warto tylko przeczytaj dokładnie skład i kiedy stosować bo jak ja szukałam w rossmanie to pisało na kremie ,żeby stosować od któregoś miesiąca nie wiem czy nie drugiego albo trzeciego już nie pamiętam ,a nie chcę skłamać ,a oliwką jak najbardziej warto się smarować codziennie ,a nawet dwa razy na dzień ;)

Na moim jest napisane ze juz od poczatki ciazy. Juz brzuch cecki pupa i uda wysmarowane.:-):-) buziaki bede jutro:-)

Rita- Tak opadły emocje:) Dzięki;-*
Kobietka no na razie mnie nie wpisywać na istę, czekam na @ i wtedy będę liczyć co najmniej 35 dni do następnej.

Dziś m w domu:) już do Nowego Roku:) Niech sobie troszkę pośpi, bo niedługo musi wstawać, do fryzjera jechać i do Jyska po 2 fotele:p
Ja dziś mogę się niewiele udzielać bo dziś zaczynam troszkę roboty^^ Mam nadzieje zrobić wszystko u siebie odrazu bo jutro do teściowej trzeba uszka lepic i reszte konczyc^^

Milego Dnia Wszystkim:-*

Ps coś jest ze mną nie tak? Przepraszam ale zabijecie mnie! Beta mogła się pomylic? No kur-**a dlaczego test mam pozytywny skoro beta taka niska?
Na teście piśze ze wykrywa przy 25mlU lub wyższym;/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry