reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Cześć dziewczynki,
dzięki za miłe powtórne przyjęcie. Któraś pytała czemu mam 1 jajnik. 9 lat temu miałam usuwany operacyjnie torbiel z częścią jajnika i moja gin po obserwacji stwierdziła, że to, co z niego zostało nie działa jak należy, ale teraz owu ze zdrowego (trzymajcie &&&&).

Katka, trzymaj się dziewczyno - ja jestem straszna panikara i też się bardzo nakręcam, chociaż ostatnio przez nawał roboty w pracy nie mam na to czasu:tak:

Ja miałam/mam (w piwnicy) drewniane łóżeczko z Klupsia z taką żyrafą i komodę z przewijakiem. Ten 2 mebel rozpafł się po roku, ale łóżeczko fajne i pewnie jeszcze nam posłuży. Wózek sprzedałam, wanienkę ma moja siostra na 2 końcu polski. Natomiast ciuchów mam tyle, że trojaczki bym ubrała, więc jakby tym razem był chłopiec, to chętnie się z Wami podzielę, bo już nie mam gdzie upychać, a mała rośnie:-D
Zaraz znikam na służbowa wigilię - miłego wieczoru

reklama
Katka - współczuje. Najgorsze są rozczarowania jak @ przychodzi. Ale większość z Was ma już dzieci, wiec nie ma co się martwić, będzie i kolejne. I macie już pewność, że możecie mieć więcej. Tak Wam zazdroszczę tej pewności... Gorzej jak czeka się na to pierwsze i przychodzą myśli, że coś z nami nie tak... :confused:

Aschlee z ciśnieniem nie ma żartów. Mi po ciąży zostało nadciśnienie, a ja mam zwykle 135/85 - 140/90. To już nie jest dobrze a gdzie mi do Twojego :szok: zbadaj to jak najszybciej.

Mnie cieszy fakt, że mąż ma częste przypływy gotówki w postaci nagród czy trzynastki :) z tego okupimy maluszka ;)[/QUOTE] żby

Ameliee czyżby służby mundurowe???:)

Witaj w klubie moja mama też jest przeciwna powiększaniu rodziny...bo praca ! bo kasa... jestem zdania, że jak Bóg daje dziecko to daje też na dziecko :)

To jak wroce to pojde do lekarza zobaczymy co powie teraz mierzylam i jest 190/100 a nic wysilajacego nie robie,denerwowac tez sie nie denerwuje.Serducho troche mnie boli.Mam nadzieje ze samo przejdzie ale po powrocie i tak sie zapisze do kardiologa.
Iwonka a czemu stwierdzilas ze nie chce? Powiedzial tak? Moze ma gorszy dzien...Nie smutaj sie...

Dla mnie takie rozumowanie "jak Bóg daje dziecko to daje też na dzieck" to za przeproszeniem kpina :/ później są rodziny z 8 dzieciaków, liczace wyłącznie na pomoc kościoła albo państwa :/[/QUOTE]

nie mówie o takich sytuacjach :) bo tego też nie popieram

No niby tak ale ostatnio taka wizyta skonczyla sie pobytem tydzien w szpitalu a teraz nie chce tam zostawac .chociaz i tak nie wiem czy tak sie nie skonczy bo zaczyna sie standardowe objawy wiec to chyba nieuniknione bedzie:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Arytmii.Wtedy tez zawsze mialam wysokie cisnienie ale teraz mialam dlugo spokoj

Ostatnia edycja:
Do góry