reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ja po sonie wiem ze przewijak niepotrzebnie kupilam 54zl dalam...przez pierwsze 4 miesiace sie przydal tylko...ja wszystko mam spakowane przewijak, wozek,wanienka ciuszki wszystkie...stwierdzilam ze nie pocxne na jednym:) wiec zatrzymam i dobrze zrobilam:)lozeczko drewniane mial po mnie nawet...korzystalam ja brat kolezanki corka odnowione i dobre teraz tez mysle je wykorzystac ale u rodzicow zostawie zeby dziecko mialo w cxym spac jak pojedziemy do nich...a teraz maly korzysta z turystycznego bo mu kupilam jak jezdzilismy do mojego zeby mial w czym spac a nie z nami do tego jest tez przewijak materac z drewnianego wlozylam...teraz tez male bedzie w turyatycznym a Fabianowi kupimy wieksze bo przeciez bedzie starszym bratem:)

reklama
Iwonka fajnie z tym lozeczkiem rodzinnie :)wiecie co mierzylam cisnienie bo zle sie czuje i mam 195/103 hmm ciekawe

u mnie brat mojego męża ma 3 córki ,a moja siostra cioteczna ma 3 synów i ogólnie to jakoś bardzo nie narzekali na brak finansów najwięcej poszło na pierwszego syna , potem chłopaki już mieli po starszym bracie bo oni się rodzili co 2 lata potem , teraz się zaczęły schody jak dwoje starszych poszło do szkoły ,a najmłodszy do przedszkola powiem Wam ,że wyprawka dla trojga dzieci do szkoły to jest masakra po prostu byłam na zakupach wyprawkowych dla nich w szoku byłam ,a to były same przybory szkolne mazaki , długopisy, ołówki , bloki, papiery kolorowe , zeszyty , teczki itd itp , a o książkach już nie mówię, to samo dziewczyny szwagra jeszcze jak chodziły wszystkie do podstawówki to było już grube wydatki ,a teraz najstarsza poszła do gimnazjum , to był wydatek rzędu tysięcy złotych , no bo ciuchy , książki , buty , przybory szkolne, obiady , ubezpieczenia jak to się mówi małe dziecko mały kłopot duże dziecko duży kłopot;)

Ja myślę o łóżeczku turystycznym , bez sensu jest kupować dwa , a my często gdzieś wybywamy na weekendy , takie łóżeczko się złoży i spakuje , siorka miała przy trzecim synku i bardzo chwaliła , mi też się podobało to łóżeczko , poprzednie im się rozleciało bo chłopaki w nim skakali często no i mówiła ,że jak dziecko już podrośnie to w łóżeczku ze szczebelkami może się uderzyć w główkę trzeba kupować osłonki na szczebelki dodatkowo , podobają mi się drewniane łóżeczka ,teraz jest duży wybór ,ale ja jednak chciałabym kupić to turystyczne.

Bellaa- kochana znam ten ból podbrzusza mi też już jakiś czas temu przeszło ,człowiek się dziwnie czuje z takimi boleściami , obecnie mam mdłości wczoraj zwaracałam ,a dziś tylko mnie mdliło , nie każdego dnia mam mdłości ,a nawet jakby rzadziej , trzymam kciuki za wizytę kochana będzie dobrze , znam te obawy i stres ,ale jestem pewna ,że będzie dobrze ,a ta ulga kiedy lekarz mówi ,że wszystko w porządku jest boska ;)Będzie piękny prezent na Święta w postaci udanej wizyty ;)

Katka przykro mo:-( zobaczysz uda sie:-*
Ze mna to od paru dni jakas masakra:-( chodze caly czas wkurzona po chwili chce mi sie ryczec a potem mam ochote usiasc poczytac i zeby nikt do mnie nie mowil:-( na mecza caly czas krzycze a potem sie przytulam:-( pewnie @ sie zbliza wrrr.. ja to do gniezna sie nadaje:-):-)

Lisica codziennie nie mierze ale przedwczoraj mierzylam to mialam 150/90 dzisiaj tak wzroslo do 195/103

Ostatnia edycja:
No wlasnie tez teraz o tym mysle ale to chyba dopiero po powrocie...chyba ze cos sie wydarzy ale mam nadzieje ze nie.Cala sie trzese i jakos tak mi slabo...mam nadzieje ze przejdzie

No my jeździmy w różne miejsca i nie mogę sobie jednego łóżeczka zostawić po drugie na dwa trzeba wydać więcej kasy , a jeśli chodzi o wygląd no to każdemu się podoba co innego mnie się bardzo podobało to turystyczne jak pierwszy raz zobaczyłam , był do tego też przewijak w komplecie , a osłonkę można odpiąć żeby dziecko swobodnie wchodziło i wychodziło jak już będzie starsze ma regulowane poziomy również tak jak łóżeczko drewniane , są też drewniane z wyjmowanymi szczebelkami żeby dziecko wychodziło no ,ale jeśli mam kupić jedno to wolę to turystyczne wybrać bo ,a to do kuzynki jeździmy ,a to do mojej babci ,a to do teściów.

Aschlee - myślę ,że kardiolog się kłania , może da jakieś leki i będzie lepiej tym bardziej w razie ciąży bo wtedy trzeba bardzo na ciśnienie uważać.Nie wiem co Ci doradzić,nawet ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No tak u kardiologa dawno nie bylam troche sobie zaniedbalam chyba trzeba bedzie znow do niego zawitac...:no:
Ja dla swojej corki kupilam lozeczko turystyczne i bylam z niego bardzo zadowolona chyba nawet bardziej niz z drewnianego ale to chyba zalezy od osoby bo kumpela znow nie wyobrazala sobie dac dziecka do turystycznego...a teraz turystycznych duzy wybor i niektore naprawde bardzo ladne

Ostatnia edycja:
Do góry