reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Witajcie ciepło :)

Inis
u mnie na razie spokojnie, ale od weekendu się zacznie. Porządki zawsze staram się robić raz w tygodniu - przez to, że robię to systematycznie, to mam mało sprzątania. W piątek się zabiorę za nie, a przed Wigilią jeszcze na szybkości posprzątam, żeby było "świeżutko" :) Od piątku dużo roboty w kuchni. Mamie będę pomagała lepić pierogi, uszka, piec ciasta, robić sałatkę itd. A sama muszę zrobić rybę po grecku i krokiety,bo na wigilię idziemy do siostry męża na nowy domek.. jeszcze tam nie byliśmy..:/ a potem jeszcze do moich więc aktywnie. Mam nadzieję, że to będzie odskocznia dla mnie od ostatnich dni, tygodni... Na razie jeszcze się lenie :-D

Bubbles jeszcze tempka jest ładna, zobaczymy jak jutro trzymam kciuki :)

Domka cudne podrzuć mi trochę :p

reklama
Karol wszystkie twarde jak kamyk;-) Fimka mówiła ze zmiekną po paru dniach;-) to kolorowe to zwykły lukier zabarwiony barwnikami spożywczymi;-)
Jak wyjmuje z piekarnika to miekie sa ale potem twardnieją;-)

Domka12 ja już nie wiem co z tą temperaturą. Nie wiem może mi skoczyła bo robotnicy od łazienki ciśnienie mi podnieśli;p bo na owu za wcześnie stanowczo

Dziewczyny ja wam zazdroszczę takich prezentów na święta.

reklama
Domka12 ja już nie wiem co z tą temperaturą. Nie wiem może mi skoczyła bo robotnicy od łazienki ciśnienie mi podnieśli;p bo na owu za wcześnie stanowczo

Dziewczyny ja wam zazdroszczę takich prezentów na święta.

Do góry