reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Dzień dobry kochane! :-D Dziś w końcu mogę nadrobić zaległości na oficjalnym wątku tak więc zabieram się za czytanie.

Katka - powtarzasz dzisiaj betę? Moje skromne zdanie jest takie, że po prostu w poniedziałek, kiedy robiłaś betę było jej mało a teraz przyrosła - dlatego testy wychodzą. Nikt nie jest książkowy i nie każda ciąża musi wpisywać się we wszystkie normy szablonowo :tak: Kochana bez nerwów, bez martwienia się... będzie dobrze :) :) Jestem mega ciekawa! :-D

Caroline - trochę późno piszę ale gratuluję Ci kochana z całego serca :tak: bardzo się cieszę :)

Jussastar - witam Cię i trzymam kciuki za szybkie efekty staranek :tak:

Anulka - przepiękne zdjęcia z USG! Bardzo Ci dziękuję, że je wstawiłaś... taki mały promyczek nadziei jak dla mnie :tak: Jak samopoczucie?

Karolq - gratuluję dziewuszki :-D chyba, że rzeczywistość wyjdzie inna więc może po prostu - gratuluję niespodzianki kochana :-) Jak się czujesz, jak mija ciąża?

anastazi - jak się czujesz kochana? Przypomnij mi kiedy masz wyjazd do PL? Zazdroszczę (tak pozytywnie) fasolki w okresie świąt :tak: Super niespodzianka dla rodziny.

Adelo - a jak tam u Ciebie kochana, jak przygotowania do Świąt? :-D

Kobietka - gratuluję Ci kochana, że usłyszałaś wymarzone serduszko, bardzo bardzo bardzo się cieszę! :tak: Życzę dużo spokoju i kolejnych dobrych wiadomości :)

A u mnie dzisiaj w planach jest dekorowanie mieszkanka już całkowicie przed Świętami... Choinka już ubrana, teraz tylko stroiki, lampki na oknach itd :tak: Również dzisiaj zrobię przegląd prezentów żeby się upewnić, że wszystko jest. Do tego masa sprzątania więc dzień jak co dzień ;D

Ojej Inis już masz choinke? Jaa tez chceeeeee.
niestety musze czekac do soboty jak M bedzioe w domu bo musi ją zciąc( u nas rosna dookoła domu i co roku ich sie zcian,znajomi biorą. Nawet jak samochód sprzedawalismy to M dorzucił choinke gratis bo wigilia była)

Za to lampki wiszą na szafie. lampki na choinke kupiłam. Ozdoby z brokatu i prezenty też;-) czekam jeszcze na kuriera z prezentem dla Agi ale UPS ma isc takze se poczekam;-/ na szzcescie mam swoje pierniczki;-)) bede szalec dzis;-)

Dobra laski, jak wróće z miasta dam znac:D pewnie wyniki już beda jutro, te co wczoraj miałam miały byc w srode a były na następny dzien to duzo czekania nie bedzie;d

Domka - no my już mamy choinkę od tygodnia ubraną :szok: W tym roku wyjątkowo tak wcześnie bo pierwszy raz na swoim mieszkanku z nową choinką i nie wiedzieliśmy czy nam starczy ozdób które kupiliśmy. Więc trzeba było przed wszystkimi w razie czego, żeby trochę bombek podkraść od rodziców :-D
A dzisiaj powieszę lampki na oknach, łańcuchy w różnych miejscach, ozdoby itd... generalnie brakuje mi tylko żywych gałęzi choinki aby zrobić stroiki :)
zazdroszczę, że macie pod domem choinkowo :tak:

Katka - trzymam kciuki :) Ale super:)

Katka piękny ten Twój wykres:tak: &&& za przyrost bety:)

Iwonka może akurat się udało:-D

U mnie pewnie nic z tego i @ dzisiaj albo jutro przyjdzie:( Test negatywny, brak nawet cienia cienia, tempka spadła, więc tylko czekać, aż mnie "zaleje":dry:

reklama
Dziewczyny... na kiedy przewidujecie generalne "sprzątanie" przed Świętami? Okna mam już umyte ale zastanawiam się jak z resztą. Wiem, że to głupie pytanie może się wydawać :zawstydzona/y: Ja raz w tygodniu robię generalne porządki (kurze, podłogi itd), raz na 2 tygodnie resztę (mleczkiem prysznic, zlewy, szyby umyć itd)... Coś jeszcze się robi "extra" przed Świętami? :-D

Do góry