reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Domka śliczne te Twoje pierniczki:-)

Ja mam dzisiaj lenia, nawet mi się nie chce za obiad zabierać, w ogóle to przez tą chorobę nawet jeszcze śniadania nie jadłam:szok: Jakoś nie mam ochoty, a ostatnio to zawsze pierwsze co robiłam to szamałam śniadanko..

Hej kochane
Ja od rana wzielam sie za sprzatanie...lazienka lsni juz zaraz wc bedzie i dzis malego pokoj planuje i kuchnie nie wiem czy nie za duzo ale moze dam rade chyba ze opadnw z sil i weny hehe
U mnie dzis krupnik moj wymyslil a drugie hmm mam pulpety wyciagnelam troche lazankow i pierogow ruskich z zamrazarki...miejace robie hehe ja nie pieke bo mnie mama i tesciowa obdaruja plackami i swojska wedlina salatki mi sie nie oplaca robic wigilia u nas 1szy dzien swiat u tesciow drugi u moich i zleci, a i tak bedzie pelna lodowka:)
Odpoczelam napisalam i ide dalej do roboty:) milego dnia zycze:)

Karol jak robisz jeszcze pierniki to ja zrobilam takie zrobiłam z dziurką,w to wsypałam pokrószone landrynki i upiekłam;-) swietnie wyszły jak z szybką;-)

Buble dziękuje;-) piękną masz temperature;-) czekam na twój plusik;-)

Anulka tryskasz dzis energia;-)

Katka jak tam??

Domka no temperatura niby wciąż w miarę wysoko, ale czuje, że raczej nic z tego i jutro przyjdzie @, albo jeszcze dziś, co chwile latam do kibelka sprawdzać, bo mam wrażenie, że dostałam:dry:

Dziewczyny skończyłam mój stroik:D Pochwale się(chociaż nie ma czym, bo taki skromny, ale jak na pierwszy raz i tak jestem z siebie zadowolona, mojemu się spodobał, więc to najważniejsze:) ). Niestety na większy miejsca na stolę nie będzie:-(

DSC_0394.jpgDSC_0398.jpg

Załączniki

• DSC_0394.jpg
    DSC_0394.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC_0398.jpg
    DSC_0398.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 89
aaaa trzymajcie mnie bo nie mogę.....robotnik zalal mi pol kuchni norlamnie az plywalo....nie ma to jak inteligentnie odkrecic kran do ktorego nie wszystko jest podloczone...dal na ciepla wode i zaczelo sie lac i lac.....ale przepaszam powiedzial....cale szczescie ze lodowki nie zalal bo bym norlamnie udusiła juz i ta cala podloga mokra pol wiadra wody zebralam....ja nie wiem ja już mam dość!!!

i się dziwie że mi rano potem temperatura skacze

reklama
Do góry