reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Inis dzieki ze pytasz ja czuje juz sie dobrze chociaz wczoraj jakis taki slaby dzien;)

Domka ja wczoraj to przeklinalam te pierniki:p napieklam sie ich caly dzien wieczorem ozdabiac chcialam a tu talentu zero ;/ Fimka to tak ladnie ma a my zaczelismy malowac caly piernik i cukierkami zdobic;P Ostatni raz hehe;P

reklama
Inis ja mam też dylemat ze sprzątaniem kiedy się zabrać, bo mam prawie wszędzie ciemne meble i nawet jak posprzątam to zaraz wszystko widać, ale przed samą wigilią też nie dam rady, bo się ze wszystkim nie wyrobie(masa gotowania i pieczenia przede mną), podziwiam dziewczyny z dziećmi, że się w tym czasie ze wszystkim wyrabiają:szok::tak:

Bubbles - dokładnie tak jak mówisz. Ja dzisiaj ogarnę większe rzeczy tak myślę, czyli łazienkę, wc, szafę, balkon... takie co się nie uwalą zaraz :D A resztę przed samymi Świętami :)

Karol pokaz zdjecie. Ja tez antytalent;-) pare polałąm czekolada,reszte lukrem bede robila ale potem.
Ja pieke ze 3 ciacha i to w poniedziałek;-) A sprzatac bede we wtorek bo duzo nie mam bo wczoraj za meblami sprzatałąm takze jest ok;-) Sprzatam codzien takze luz;-)
na wigilie jade do mamy to i gotowania duzo nie mam;-)

ja pierdziu. Spaliłam w garnku białą czekolade. Ciemna czekolade tozpuszczałąm w mikrofali i sie dziura w pojemniku wypaliła choc to taki specjalny do mikrofali:confused:

Szwagierka sie smieje ze mi sie robota w rekach pali:confused:

Kas raczej nie. Moze jakis wirus cie bierze. Spójrz na mój wykres jaki miałąm wczoraj skok,tylko dlatego ze podziebiona jestem.

Karola to jak ozdobisz to pokaż;-) ja pokaże moje;-)

Cześć dziewczyny.

dziewczyny jak to możliwe że 6dc skoczyła mi temperatura do 37.1? Czy możliwe żeby już owulacja była?

KaS na owulację za wcześnie. Pewnie temperatura z jakiegoś powodu zaburzona.

Bubbles tempka jeszcze strasznie nie spadła. Nadzieja jeszcze jest ;-)

Widzę, że przygotowanie do świąt idą pełną parą, pieczenie, sprzątanie itp. Ja to jestem w proszku :baffled:

reklama
Do góry