reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Kobietka gratulacje:)) nie dziwie sie z Twojej radosci:D i chetne przygarne troche Twoich fluidkow:tak: Mozesz teraz odetchnac z ulga i ns spokojnie cieszyc sie ciaza:) Niech maluszek ladnie rosnie:))

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi! Faktycznie poczekam jeszcze i zrobię test za kilka dni.
Kobietka - gratuluję i zazdroszczę!
Caroline - to może i u mnie będzie podobnie, może jeszcze za wcześnie. Ale szuflada pełna testów jak coś ;)

Mi wychodzily tydzien po terminie @ hehe to chuba ja rekordy pobilam:) caroline wybacz:)

Kobietka nawet nie wiesz jak sie ciesze:( jupi super i dzidzia duza ekstra: ) skacze z radosci z toba<jupi> i pewnie zarazaj:) a fluidki to shift i kolo jedynki po lewo sa;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej kobietki u mnie tempka taka jak wczoraj:):)

Labo jest do 8,45 muszę jakoś namówić teściową żebyśmy szybciej do tego lekarza z Małą pojenchały a ja podbiegne sobie krew pobrac bo kurde belka co ja jej znow powiem ze po co muszę? ostatnio powiedziałam jej ze jadę do dentysty...;/ a dziś jak pojedzie ze mną to muszę jej chyba powiedziec czy jak myślicie?

Jakoś niedobrze się czuję od rana, zaczyna pić kawkę i zastanawiam się czy jej zaraz nie schaftuje;/;/

Moje biedne dziecko tak kaszlało w nocy że spać nie mogłam...

:D

Iwonka wg zastanawiałam się czy nie powiedzieć jej że jadę pobrać krew a na co są wyniki się mama dowie jak już je odbiorę i będę miała pewnośc.:p

Iwonka super ze tempka skoczyła, robisz testa? Ale jaja by były, ale tak jest zawszę ze jak człowiek sobie odpusci starania to szybko zaskoczy moja mama mowiłą mi ze jak urodziła się moja Starsza siostra to odrazu planowali 2 i o brata się starali 2 latta a jak odpuścili to się udało:D

A tak wg to boli mnie łeb i to strasznie;/

reklama
A mnie głowa przestała,wczioraj jakos tak momentalnie te zatoki mnie bolec przestały;) zobaczymy jak potem bo wieczorem sie nasilaja.

Ojjj ja czuje duzo zafasolkowanych;-)

Co pichcicie? Ja dzis pomidorową;-) no i te pierniki zaczne troche ozdabiac;-) i reszte piec.

Do góry