reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Mąż wie i na razie tylko on. Dopóki nie potwierdzę u lekarza, Przez weekend zrobię drugi test, jak się potwierdzi to w poniedziałek umówię się do lekarza, mam nadzieję że mnie przyjmie przed świętami.

reklama
Domka ale narobiłaś smaka tym tortem:rofl2: Podrzuć jutro trochę jak coś zostanie;D

Ale wam zazdroszczę ja to wstyd się przyznać, ale bez podkładu to nawet po bułki do sklepu nie pójdę:( Jakąś taką manię mam, jedynie na wakacjach jak jesteśmy to jakoś się tym nie przejmuję i maluję się tylko na wieczorne wyjścia:D

Bubbles ja też muszę mieć coś na twarzy bo mam zaczerwienienia wokół oczu. Ale tak ogólnie, jak mnie nic nie uczuli, bo wtedy mam całą twarz w plamach, to nie muszę się niczym smarować. Niestety od jakichś 2 tygodni mam masakrę na buzi, jakieś podskórne grudki mi się porobiły. To już raczej uczulenie nie jest :-/ chyba się do dermatologa wybiorę. Hormony?

Domka ale narobiłaś smaka tym tortem:rofl2: Podrzuć jutro trochę jak coś zostanie;D

Ale wam zazdroszczę ja to wstyd się przyznać, ale bez podkładu to nawet po bułki do sklepu nie pójdę:( Jakąś taką manię mam, jedynie na wakacjach jak jesteśmy to jakoś się tym nie przejmuję i maluję się tylko na wieczorne wyjścia:D
Witaj w klubie, ja też podkład muszę miec.

Ja bez makijażu też się nie wynurzam z domu :p

A my już mamy choinkę ubraną! Hihihihihihi ;)
Sprzątam sobie, jutro się za to więcej pobyczę ;)

Wcinam toblerone i popijam herbatką!

Hej dziewczyny ;)
Widzę temat o kosmetykach , no ja się rzadko maluję , chyba w sumie tylko jak jest jakaś okazja i jak idę do lekarza , a fluidu czy podkładu nie używam wcale , tylko kremy ewentualnie , miałam kiedyś taki ulubiony lierene czy jakoś tak , ale u mnie jest tak ,że ja np kupię sobie lepszy kosmetyk to zaraz moja mama go wyczaja , a ,że ja maluję się rzadziej niż ona bo ona praktycznie codziennie ,a ja od święta i ja kupowałam ona używała i zaraz go nie było , z innymi kosmetykami było tak samo , teraz trzymam je ukryte u siebie , pamiętam ,że te fluidy czy podkłady brudziły mi golfy , kurtki itd, no i mój mąż nie lubił bardzo jak to nakładałam na twarz bo mówił ,że nie całuje mnie tylko tą chemię , a wypryski mam rzadko , raczej nie mam problemów z cerą i puki co odpuściłam tego typu kosmetykom , mam tusz, cienie, błyszczyk , kredkę do oczu , lakiery do paznokci i to chyba wszystko jeśli chodzi o kosmetyki nie liczę kremów już i kosmetyków do włosów.

Wiecie co była u mnie kuzynka przeprowadza się w nasze strony , na razie zatrudniła się w biurze u nas w mieście w jakiejś firmie, ma wynająć mieszkanie i przeprowadza się z córką , bo u nas taniej jeśli chodzi o wynajem , no i moja mama z nią rozmawiała i napomknęła ta kuzynka mojej mamie ,że za jakiś czas jeśli jej wypali pomysł aby otworzyć butik w naszym mieście bo takie ma plany na za parę lat to mnie zatrudni ;) No i to by było na prawdę fajne rozwiązanie dla mnie bo ja z moją chorobą i z małym dzieckiem np w wieku przedszkolnym miałabym problem ze znalezieniem pracy u nas , mam nadzieję ,że coś z tego wyjdzie;)

reklama
Fimka czy do piernika potrzebne jakies specjalne piwo i miod ??? Jakie najlepsze ?

Ja wlasnie wybieram sie po choinke. Wyjezdzamy na swieta wiec chcemy sie troche nia nacieszyc. A jutro pieke piernik :eek:

Ostatnia edycja:
Do góry