reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Właśnie skończyłam odnotowywac nasze wydatki, ja to sobie zapisuję muszę wiedziec gdzie zniknęły:szok: ale w tym miesiącu jest na razie nie najgorzej.

Ja chyba też na dniach ubiorę choinkę, Daniel się nie może doczekać. Ja w sumie też :-)
Adelo dostałaś jakieś leki poza luteiną?

Nie dostałam.. pierwsze chciała mi dać na 2 miesiące antykoncepcyjne - tylko w sumie nie wiem na co, czy żeby wstrzymać owulację i nie doprowadzić do rozwoju bieżących i innych torbieli czy żebym nie zaszła przypadkiem w ciąże. W końcu stwierdziła, że da mi na razie luteinę dlatego że mam regularne cykle. Jakoś nie wierzę w moc tej luteiny, ale mam nadzieję, że w końcu się zmniejszy, bo mnie bardzo boli momentami :/

Ostatnia edycja:
JA juz ukapana;-) czekamy z agata na film na TVN;-) M pojechał po piwko.takze wieczor filmowy( choc on pewnie pujdzie spac) jak mu powiedzialam o " kłodingu na łożingu" to tak sie smiał skąd ja to wziełam :-)

Jutro wkoncu wolne od szkoly to wstawac nie musze,aby o 5.30 tem zmierze i spac;-)

Testuje ktoś jutro??Jak tak to trzymam kciuki;-)

O dopiero zauwazyłam ze dzis piątek 13;-) jkiegoś pecha któraś miaął? Bo ja wyjątkowo dobry dzien ;-)

Ostatnia edycja:
Adelo kurcze, może jakiś stan zapalny jest. Robiłaś przy okazji morfologię?

Dzień przed wizyta u ginekologa tzn. przedwczoraj robiłam m.in. morfologię i OB - wyszły dobrze. Zapewne jest stan zapalny przez tę torbiel, ale co mam robić.. na razie czekam na @ po niej mam iść znowu do ginek na obserwacje - to będzie końcem roku, no i zobaczymy co mi powie na ten wynik. Chciałabym tak jak Fimka żebym nie dała iść sobie tego wycinać, ale przeczuwam, że wcześniej czy później wyląduję w szpitalu, choć bardzo chciałabym, żeby zaczęła się wchłaniać...

Już mi się w głowie przewraca wczoraj robiłam te badania i popołudniu szłam do ginek również ;)

Ostatnia edycja:
amaliee bidulko jak ty dzisiaj zaśniesz?!!! :-( oby szybko się zagoiło - polecam przeciwbólowy bo jak znieczulenie puści to będzie dramat :-:)-:)-(
domka miłego seansiku przed tv :tak:

bella dziękuję że pytasz ;-)wczoraj wieczorkiem właśnie pisałam że pomału wariuję i schizuję - codziennie robię po dwa testy rano.. ale ufff wychodzą negatywne.. ten cykl pechowy - miałam antybiotyk a później dopadła mnie jelitówka.. więc to chyba nie najlepszy początek dla dzidzi - dlatego panikuję i czekam na @.. chociaż po takich chorobach lubi się spoźniać :-( a jak fasoleczka? jakieś zachcianki się zaczynają? ;-) zasiliłaś już szacowne grono sierpnióweczek? (ale ci zazdroszczę!) ;-);-);-)

ja uciekam pod prysznic.. coś by wypadało zacząć sprzątać do świąt bo jak tak dalej pójdzie to nie zrobię nic :-D aaa dziewczyny - kupiłam dzis z mężem choineczkę.. piękna, żywa i chyba z 2,5 m ma :-) i humor lepszy od razu ;-) ale czeka w garażu aż do dnia poprzedzającego wigilię ;-)

ps któraś z was coś kiedyś wspominała o sałatce z wędzonym kurakiem.. mogę prosić o jakiś przepis? :-) w ciąży nie jestem a zachcianki mi się włączyły :-D
miłego wieczorka :-)

edit amaliee a uprzedzałaś dentystę że istnieje takie prawdopodobieństwo? dał coś bezpiecznego?

Ostatnia edycja:
reklama
Lisica myślę, że obejdzie się bez tabletek - nie lubię ich brać, jak już to z konieczności. Nawet nie wiem czy by mi pomogły.

Amaliee oby było coraz lepiej :))) wypoczywaj!

Do góry