reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Chodzę wściekła i rozżalona, mąż rozkłada ręce i się nie odzywa bo wystarczy że na mnie spojrzy a już dostaje burę. Patrzeć na siebie nie mogę bo mnie tak wysyfiło (daaaaaawno nie miałam takiego wysypu), nawet ochoty na seks nie mam... Tzn. może mam ale się boję :sorry: że po nim znów zacznę krwawić.
Dlatego też mało się odzywam na forum bo nie chcę wam smęcić. Poza tym jestem tak zmęczona, że ledwo patrzę na oczy a zasnąć nie mogę... Bezsenność to najgorsze co może być.

reklama
Dziękuję Ci Fimka i Wam wszystkim :) trochę się przeraziłam teraz tą możliwością pęknięcia, ale w sumie dobrze być tego świadomym. A czy pod wpływem ruchu fizycznego mogłaby pęknąć? BO jeśli trzeba uważać z wysiłkiem, to muszę sobie odpuścić na razie moje tany, tany :/

Lisica <przytulam>

Lisica - powtórz dla własnego spokoju.
Amaliee - strasznie Ci współczuje :(

Wizyta u gina mnie uspokoiła wszystko jest w porządku w prawym jajniku widoczny pęcherzyk czyli owu na dniach ?
Krwawienie spowodowane osłabieniem i antybiotykami a już miałam czarne wizje.

Paulamc dobrze, że jest ok:) To teraz działajcie:-D

Testuje któraś jutro? Według listy chyba nie, ale w razie czego jakby się któraś zdecydowała to trzymam kciuki &&&:))

Witam się:)

Dziewczyny pierwsze co to teraz już oszaleje doszczętnie! Zobaczcie co się dzieje z moją temperaturą!

Przepraszam wczoraj za to moje zdanie z doskoku ale kurde przestraszyłam się wzięłam telefon i w kiblu pisałam do was żeby m nie widział bo on nie lubi jak On jest w domu i ja na forum siedzę hehe:)

A mianowicie wczoraj koło 20 poszłam do toalety siusiu .. patrze na majtki a tam sluz mało go ale był... zrobiłam siku, podcieram się a tam go pełno... TAKI SZKLISTY JAKBY PRZEŹROCZYSTY ROZCIĄGLIWY.. I Potem jak się kochałam z m... było go też pełno...

Ostatnia edycja:
Witajcie Kobietki.
Dawno mnie tu nie było, no ale samopoczucie, masa spraw nie pozwalało na bycie aktywną.

Pierwsze co napisze
BELLA GRATULACJE!
Spokojnych 8 miesięcy!
Aby bąbelek dobrze sie rozwijał! :*

Adelo
Przytulam mocno, i trzymam kciuki aby wszystko dobrze sie skończyło, i abyś pozbyła sie zmartwień! ;)

Katka
Ja taki śluz to mam ciążowy.
Ale niechcę Cię na nic nakręcać.

A teraz tyci o mnie tylko.
9.12 byłam na badaniach.
Wszystko w normie, a żelazo mam w nadmiarze, plus waga jest prawidłowa.
Co do reszty wyników dowiem sie na kolejnej wizycie, bo trzeba było je wysłać do Labo.
Teraz czekam na 1usg 23.12, a potem mam dopiero tutaj 6.01 a potem spotkanie z położną..
Wiec przyzwyczajam sie do tego systemu oczekiwań.

Ściskam Was mocno!!
I fluidki przesyłam ~~~~~~~~~~~~!

reklama
Witajcie Kobietki.
Dawno mnie tu nie było, no ale samopoczucie, masa spraw nie pozwalało na bycie aktywną.

Pierwsze co napisze
BELLA GRATULACJE!
Spokojnych 8 miesięcy!
Aby bąbelek dobrze sie rozwijał! :*

Adelo
Przytulam mocno, i trzymam kciuki aby wszystko dobrze sie skończyło, i abyś pozbyła sie zmartwień! ;)

Katka
Ja taki śluz to mam ciążowy.
Ale niechcę Cię na nic nakręcać.

A teraz tyci o mnie tylko.
9.12 byłam na badaniach.
Wszystko w normie, a żelazo mam w nadmiarze, plus waga jest prawidłowa.
Co do reszty wyników dowiem sie na kolejnej wizycie, bo trzeba było je wysłać do Labo.
Teraz czekam na 1usg 23.12, a potem mam dopiero tutaj 6.01 a potem spotkanie z położną..
Wiec przyzwyczajam sie do tego systemu oczekiwań.

Ściskam Was mocno!!
I fluidki przesyłam ~~~~~~~~~~~~!

Blueberry kochana jestes! Gdzie ty się podziewałaś!??? Napisz jak się czujecie!?
Dziękuje;-* Jednak jakaś iskierka nadziei jest, chociaż nie chce szalec:)
Wczoraj dałam popis, dziś jestem mądzrzejsza:D A to wszystko dzięki najwspanialszym dziewczynom jakie poznałam na forum, szkoda ze to tylko wirtualnie!:(

No i Rita też tu się kłaniam Ku Tobie, twoje rady wczoraj dały mi dużo do myślenia.! Skasowałam na ovu te pozytywne testy owu bo mogłam je źle occzytać i dałam sobie w ustawieniu że jednak ten cykl 35 dniowy!! I proszę nawet owu wyznaczył mi owulacje! Tak jak myślałam!!!!

Do góry