reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

DZIEWCZYNY A KWAS ?!

Bella jak ja sie ciesze ze Ci sie udało;-) Kiedy do Gina ruszasz?

Katka ładny wykres,jestem pewna ze Ci sie udało ale nie nakrecaj sie;-)

Adelo tule,biedna nie zamartwiaj sie wszystko bedzie dobrze;-)

Amelie
jak tam zeby? dzwoniłąs do chirurga?

Blu to jak zajde w ciąze to odstąpisz mi troche tego żelaza;-) w 1 ciazy miaąłm calutką ciąze anemie to i teraz tez moze byc.To sie podzielisz;-))

JA dzis mam kupe energi;-) o 6 juz poodkurzałam. Wczoraj byłam po prezent dla małej,m stwierdzil ze kupimy jej normalna zabawke zeby sie bawila,monopol poszedlby w kąt to kupiłam ta kase w pepco
PEPCO - Więcej za mniej... codziennie!
i do tego 2 bluzeczki;-) tej rózowej sukienusi nie bylo na moja rozmiaru;-/
zaraz bede fluid zamawiac w aptece i tort robic.

reklama
Blueberry kochana jestes! Gdzie ty się podziewałaś!??? Napisz jak się czujecie!?
Dziękuje;-* Jednak jakaś iskierka nadziei jest, chociaż nie chce szalec:)
Wczoraj dałam popis, dziś jestem mądzrzejsza:D A to wszystko dzięki najwspanialszym dziewczynom jakie poznałam na forum, szkoda ze to tylko wirtualnie!:(

Dziękuje ze pytasz. ;) Czujemy sie raz dobrze, a raz gorzej. Teraz i tak nie moge narzekać po pana K odwiedzam sporadycznie, a na mdlosci i ten dziwny smak w buzi znalazłam sposób, guma owocowa do żucia. :)
No czytałam teoszkę o Twoich "popisach" ale rozumiem też to że oczekujesz dwoch kresek i ze sie niecierpliwisz, ale musisz wystopować, nie tylko dlatego że Twój M był by zły gdyby wiedział ze tak teraz sie nakręcasz, tylko dlatego ze gdy za bardzo sie nakręcasz to gdyby jednak dwie kreski sie nie pojawiły to by Cie bardzo to bolało. Ale myślenie pozytywne nie boli a ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie, no i za inne kobietki też bardzo mocno!
Spróbuj (mimo ze to trudne) wziąźć głęboki wdech i wydech i pozytywnie myśląc czekać na dzien testowania.
Ściskam Cię mocno!!!
A i pamiętaj puki @ nie ma, to zawsze jest nadzieja, zawsze! :***

DZIEWCZYNY A KWAS ?!

Bella jak ja sie ciesze ze Ci sie udało;-) Kiedy do Gina ruszasz?

Katka ładny wykres,jestem pewna ze Ci sie udało ale nie nakrecaj sie;-)

Adelo tule,biedna nie zamartwiaj sie wszystko bedzie dobrze;-)

Amelie
jak tam zeby? dzwoniłąs do chirurga?

Blu to jak zajde w ciąze to odstąpisz mi troche tego żelaza;-) w 1 ciazy miaąłm calutką ciąze anemie to i teraz tez moze byc.To sie podzielisz;-))

JA dzis mam kupe energi;-) o 6 juz poodkurzałam. Wczoraj byłam po prezent dla małej,m stwierdzil ze kupimy jej normalna zabawke zeby sie bawila,monopol poszedlby w kąt to kupiłam ta kase w pepco
PEPCO - Więcej za mniej... codziennie!
i do tego 2 bluzeczki;-) tej rózowej sukienusi nie bylo na moja rozmiaru;-/
zaraz bede fluid zamawiac w aptece i tort robic.

Domka dziękuję:) Test tak jak mówiłam jest u koleżanki... Jednak domka tak jak wczoraj rozmawiałam z Ritą to możliwe że ten cykl też bedzie 35 dniowy więc... musiałam te testy owu źlle odczytać... Ale w każdym bądź razie skoro ona widziała to zapadnięte ciałko zółte i owu była to w takiem razie była niedawno! ale mimo wszystko kochałam się w tym czasie z m to jest nadzieja... dziś nie mogłam uwierzyc w swoją tempke!!:)

Dziękuje ze pytasz. ;) Czujemy sie raz dobrze, a raz gorzej. Teraz i tak nie moge narzekać po pana K odwiedzam sporadycznie, a na mdlosci i ten dziwny smak w buzi znalazłam sposób, guma owocowa do żucia. :)
No czytałam teoszkę o Twoich "popisach" ale rozumiem też to że oczekujesz dwoch kresek i ze sie niecierpliwisz, ale musisz wystopować, nie tylko dlatego że Twój M był by zły gdyby wiedział ze tak teraz sie nakręcasz, tylko dlatego ze gdy za bardzo sie nakręcasz to gdyby jednak dwie kreski sie nie pojawiły to by Cie bardzo to bolało. Ale myślenie pozytywne nie boli a ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie, no i za inne kobietki też bardzo mocno!
Spróbuj (mimo ze to trudne) wziąźć głęboki wdech i wydech i pozytywnie myśląc czekać na dzien testowania.
Ściskam Cię mocno!!!
A i pamiętaj puki @ nie ma, to zawsze jest nadzieja, zawsze! :***
Ja cię! Bluee u Ciebie juz 10 tydz?! Masakra jak to zleciało!!!:p

U mnie dziś jest 5dpo po wyznaczonej owu i myśle że na bete bójdę w środę czwartek!:D

Domka
Podziele sie, podziele.
Abyś znów nie miała anemi kochana.
No ja o kwasie nie przypomniałam bo nie mam jak zrobic koloru czcionki na telefonie.
A co do prezentu, fajna ta kasa, chyba lepsza niż monopol kochana.

Katka
Tak leci ten czas, leci.
Sama jestem w szoku.
10tc5d czyli trwa 11tc.
Usg juz sie nie moge doczekać.
No a Ty sie wycisz i wyluzuj kochana, i chodź troszke badz cierpliwa i z lekkim spokojem czekaj. :*

Katka a jak gin ci stwierdzila ze ciałko żółte zapadniete? UsG robiłą czy jak?

Tak robiła usg ale tak delikatnie... Tylko nie chce cie skłamać mówiąc w którym jajniku... bo nie pamietam:szok:

Boli mnie dziś od rana strasznie prawy... i ogólnie brzuch... zobaczymy jak dziś bedzie z samopoczuciem czy znowu złappie mnie sennośc..
Nie chce zapeszać Domka... ale jednak jakaś nadzieja tam jest jak dziś tempka skoczyła... tak wiem jeszcze moze spasc... ale jestem dobrej myśli

Domka
Podziele sie, podziele.
Abyś znów nie miała anemi kochana.
No ja o kwasie nie przypomniałam bo nie mam jak zrobic koloru czcionki na telefonie.

Katka
Tak leci ten czas, leci.
Sama jestem w szoku.
10tc5d czyli trwa 11tc.
Usg juz sie nie moge doczekać.
No a Ty sie wycisz i wyluzuj kochana, i chodź troszke badz cierpliwa i z lekkim spokojem czekaj. :*

Ojjj Blueee jak bym chciała... tylko że ja jestem straszny roztrzepaniec!

reklama
Katka

Bo jak Cie kopnie w te Twoje cztery litery to zobaczysz Ty nasz roztrzepańcu! ;* ;)
Ja jestem zdania, nie ma @ wszystko jest możliwe. I do tego czasu zawsze jest nadzieja i trzeba myślec pozytywnie. Niecierpliwusko Ty jedna! :):)

Do góry