reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Ritta owszem, pół roku do roku ale ja też jestem zdania że im bardziej się czegoś pragnie tym ciężej to osiągnąć.
Iwonka też to zauważyłam. Ja wiem że to nie reguła ale ile jest wpadek, wcale nie tak mało. Zaryzykuję stwierdzenie że więcej jak planowanych ciąż. To wszystko siedzi w psychice człowieka.

Dziewczyny, dajcie spokuj. Po prostu o tych ludziach ktorzy bez problemu maja dzieci sie nie mowi a o tych co maja problem rozpowiada sie historie jaka to tragedia. Jesli komus nie udalo sie w drugim czy trzecim cyklu nie znaczy ze nie moze miec dzieci ! Nie dramatyzujcie.

Na razie czekam do 12.12. na @ jak w piątek nie będzie to w sobotę rano zrobię test. To wtedy będzie dwa dni po terminie.
Postaram się rano zaznaczyc na wykresie temperaturę przed pracą, jak zdarzę :tak:

Hej dziewczyny!
W końcu jestem w domu...
Dziś wzięłam ostatniego tabsa. Czekam na @. Niech już przyjdzie!
Będzie kolejny cykl starań, hihihihi, jakże przyjemnych ;)
Widziałyście moją temp.? Dziś skoczyła do nieba, takiej jeszcze nie miałam :p

Ale czuję się napompowana jak balon.
Nie mdliło mnie, ale czuję się ciężko. Jakbym ciągle była najedzona...

Bella - rano zrób, raaaano ;)

Ostatnia edycja:
Oj dziewuszki, nie kazdy seks bez zabezpieczenia konczy sie niechciana ciaza.

A jestesmy tu po to zeby wspierac i dodawac sil tym co sie nie udalo a nie dolowac.

Hej dziewczyny!
W końcu jestem w domu...
Dziś wzięłam ostatniego tabsa. Czekam na @. Niech już przyjdzie!
Będzie kolejny cykl starań, hihihihi, jakże przyjemnych ;)
Widziałyście moją temp.? Dziś skoczyła do nieba, takiej jeszcze nie miałam :p

Ale czuję się napompowana jak balon.
Nie mdliło mnie, ale czuję się ciężko. Jakbym ciągle była najedzona...

Bella - rano zrób, raaaano ;)
Fimka nie mam testów, teraz już nie mam gdzie kupic, poczekam:tak:

Hej kobietki ja Was chyba nigdy nie dogonie:-)tyle produkujecie. Mnie dzisiaj wzięło na porządki. Okna umyte,firanki wyprane dywany też:-)dopiero usiadłam teraz czeka mnie lektura z całego dnia:-)

reklama
Do góry