reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Hej, ale skrobiecie.
Witam nową staraczke ;-)

Na moje migreny tylko pyralgina dozylnie działa :-/ właśnie mnie dziś rano dopadła, całe szczęście jestem na dicloduo jeszcze więc ból jest stlumiony trochę ale aż mnie na wymioty ciągnie.

Domka Ty chyba żartujesz z tą @?! :szok: cholerka... :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Lisica powaznie. Wczoraj wieczorem dostałam,ale zaznaczylam na wykresach ze dzis. Trudno. Czekamy na kolejna ovu która mi wypada w swieta takze spoko.M mówi ze za bardzo sie angazuje. Pewnie ma racje musze wrzucic troche na luz. Najwyzej znowu urodze dziecko w zimie,mam nadzieje;-)

Fatalnie sie czuje,przeziebienie mnie bierze. Mała nosem ciągnie a jutro to szczepienie... Cholerka

Bella Bella halo?!

Ostatnia edycja:
Kobietka to może i nam się uda bo te dni na Sylwka mi wypadają i dużo pozytywnej energii w domu będzie to może, może ... ;-) Kochana to podrzuć tych mdłości troszeczkę tu dla nas z chęcią skorzystamy :-D

Iwonka to może być niezły pomysł na biznes z tym hotelikiem :-D
a i dzięki za nazwę tego leku na migreny, bo moja szwagierka ma je często to jej podpowiem

Katka nie dołuj się kochana, będzie dobrze !! a może to chormony ;-)

Amaliee znam ten ból :-( miesiąc temu miałam wyrywane dwie ósemki, nie obyło się bez szwów i antybiotyku, a opuchliznę miałam przez tydzień, pomogła mi szałwia :-)

Inis kochana to chyba jakaś epidemia z tymi ósemkami :-( a nie myślałaś o ich usunięciu? normalnie nie kumam po co one nam w ogóle, przeszkadzają a pożytku z nich nie mamy :-(

Mi bliźniaki nie grożą ale nawet mając już dwie laseczki to bym nie pogardziła dwoma małymi bobasami na raz bo w sumie to bym chciała mieć cztery pociechy... no chyba mi na starość odbija :p

jestem, jestem, dopiero z pracy wróciłam nadrabiaaaałam, ale jestem już.
@ nie ma, ale ja drugi termin miałam na 12.12. także czekam, temperaturę widziałyście sama się zdziwiłam, bo ból jak na @ więc same rozumiecie.
Katka no masakra z twoja siostrą, super, wykorzystaj to, musicie na nowo się poznac.
Domka przykro mi :-(

reklama
Do góry