reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

hej misie ja tak na szybko...
wyniki miala mi odebrac tesciowa ale oczywiscie wymyslila ze odtlenimy sie i poszlismy z malym wozkiem na spacer:/ nogi wchodza mi mnie powiem gdzie a jutro pewnie mega bol pachwin bedzie:/ no ale odebrane wyniki bylo by dobrze ale limfocyty troche obnizone z tego co czytalam teraz na necie to przez stres moze tak byc:/ a ostatnio sporo go u mnie bylo:/tak to wszystko ok
chyba ze jeszcze ktoras kobietka co sie zna na skrotach powie mi co w morfologi oznacza skrot EO bo nie moge znalesc...bede wdzieczna:)
jak tylko wrocilismy ze spaceru oboje z malym padlismy jak kawki hehe i wstalismy o 16,11:szok:

nie nadrobie was bo tak na szybko pisze bo zaraz moj wraca z pracy...miedzy nami lepiej hehe a jaki wieczor wczoraj mial hihi w koncu ujrzal stroj mikolajkowy z czapa i ponczoszkami czerwonymi hihi mega bylo:) i m chce dzis powtorke hehe dac palca to juz cala reka:-D

no i jutro WIZYTA :laugh2:

reklama
Dziewczynki nie wiem czy przeczytałyście , na wypadek jeśli przeoczyłyście to powtórzę się , chodzi mi o to ,że słyszałam ,że dziedziczy skłonność do bliźniąt tylko kobieta i to dotyczy bliźniąt dwujajowych ,a te jednojajowe to loteria bo to zależy od tego jak komórka się dzieli i to podobno nie jest uwarunkowane genetycznie ,ale ile w tym prawdy to może lekarz jest w stanie powiedzieć nie wiem skąd osoba ,która o tym pisała miała takie info ,ale tu na forum o tym przeczytałam.

Kurde mam nadzieje ze nie macie racji z tym planowaniem....a jak tak to odpuszczamy wszystkie i moment bedzie baby boom:tak:

Anulka &&&&&&& za wizytę, na pewno wyniki są ok, nie martw się !!!

Iwonka no to cień nadziei na dwa bobo jest ;-)

Bellaa no ale robiłaś z popołudniowego moczu, powtórz z rana ! Jeszcze jest szansa na II :-D

Dziewczynki ja oszaleje dzień przed @ wyskoczyło mi zimno i dziś znowuuu :-( niby wyskakuje jak organizm jest osłabiony, no ale ja się dobrze czuję a do @ jeszcze tydzień ...

reklama
Bellaa szansa ciagle jest. Ja mocno trzymam kciuki. Daj znac rano jak temp.

Iwonka dla zdrowych par norma to pol roku do roku a zadna z nas tyle sie nie stara. Wpadki to tez jakis odsetek. Wiecej optymizmu ;)

Do góry