reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

ehhh znowu mnie odcięło od neta,
Jeśli chodzi o nieregularne cykle to polecam pomiary temperatury i seks co drugi dzień przez cały cykl , ja miałam nieregularne, jak zaczęłam mierzyć tempkę to się zrobiły 28 dniowe jak kiedyś i przy trzecim wykresie z pomiarami zaszłam , wcześniej korzystałam z npr ,a w cyklu udanym mierzyłam jeszcze z ovufriend i to był pierwszy cykl z ovufriend i udany ,ale seks był co drugi dzień , po dniach przypuszczalnie płodnych już rzadziej ,a teraz to kompletna posucha , lekarz zakazał i nie można, a ja mam coraz częściej sny erotyczne i to jakie :-D masakra ,ale dzidziol ważniejszy od mojego popędu więc czekamy aż lekarz zezwoli ( o ile w ogóle zezwoli)
co do robienia dzidzi jak masa ludzi w domu to nam się tak właśnie udało i jeszcze troje dzieci było i wstawali siku w nocy , kuzynka z pracy wróciła tuż po zakończeniu naszego bara bara i jeszcze mój chrześniak wędrował siku więc nawet nie poleżałam zaraz po tylko od razu do kibelka wszystko wypłynęło i potem była wędrówka ludów , na spontana i pod strachem hehe, ale o czym ja gadam skoro tam się pięcioro dzieci poczęło w ich domu ;)

reklama
beata1313 heh faceci to mają pomysły

ja ostatnio słyszałam jak się chwalił koledze że jeszcze mu pokaże jak się strzela z dwururki. . Chce zaliczyć dwójkę maluchów za jednym strzałem...w sumie ja też bym wolała parkę :)

U mnie jest duże bardzo duże prawdopodobieństwo na ciąże bliżniaczą:/ masakraaaaa ja nie chce wolałabym jedno z dwójką na bank nie dam rady:( bo akurat u moje pokolenie czyli ja i u męża w rodzinie tak samo pada na niego albo na brata... wrrr...:(

ja dzisiaj na obiadek kotleciki i ziemniaki:) nie ma co szaleć:) mamy z lidla ksiazke pascal i okrasa, i mój mąż do mnie skarbie to sobie teraz możesz wybierać pomysły żeby mi dobre obiadki robic haha.. jest mały problem.. nie przepadam za gotowaniem:/ heh ale cóz począć coś biedny na obiad musi jeść:)

katka poki nie ma @ nie wszystko stracone!!!

karla
bliznieta jako pierwsza lub druga ciaza jest ok ale starajac sie o 3 i gdyby byly bliznieta to ja nie wiem czy bym sobie poradzila. W rodzinie meza sa bliznieta ale ani my ani szwagier nie ma.

domka ja tez ;)

Wysokoczyl mi gigantyczny pryszcz pomiedzy oczami :wściekła/y: wygladam jak trojoczny potwor :no:

ja mam na brodzie chrostkę i cały czas ją zdrapuje i już wyglądam strasznie.. masakra...
co do bliżniaków ja nawet jako pierwsze byłabym przerażona. boje sie ze z jednym bede miała masakre a co dopiero z dwójką. moim marzeniem jest mieć jedno może pózniej po jakimś czasie 2gie:) ale ważne zeby zdrowe. nie ważne czy chłopak czy dziewuszka. chociaz chciałabym dziewczynke, a mąż syna haha bo musi byc młody wędkarz hahaha

Iwonka-biedronka - no jakby tak wynajmowali hehe, tylko ,że tam nie ma szansy na taki pokoik tylko dla pary bo gościom przypada spanie w pokoju+ kuchnia taka kuchnio jadalnia 3 pozostałe pokoje zajmują dzieci ich dziadkowie i ich rodzice , także ludu tam co nie miara , no i przez tę kuchnio jadalnię się przechodzi do kibelka więc ciągle ktoś i ciągle coś , ale jak jeszcze mieszkał kuzyn z żoną to zrobili dwoje swoich dzieci i wcześniej było ich w domu jeszcze więcej.

No zjadłam mandarynkę bo tamto co zjadłam to oczywiście zwróciłam :-D , ja to jadam raczej wieczorami ,a i wtedy czasem wizytuję kibelek.Czekam na męża zrobiłam listę zakupów i go wyślę bo potem będzie tłok wszędzie ,a ja jeszcze ciut gadam przez nos i chcę się dobrze wykurować i nigdzie nie wychodzę , może mama z nim pojedzie.

Iwonka-biedronka - no jakby tak wynajmowali hehe, tylko ,że tam nie ma szansy na taki pokoik tylko dla pary bo gościom przypada spanie w pokoju+ kuchnia taka kuchnio jadalnia 3 pozostałe pokoje zajmują dzieci ich dziadkowie i ich rodzice , także ludu tam co nie miara , no i przez tę kuchnio jadalnię się przechodzi do kibelka więc ciągle ktoś i ciągle coś , ale jak jeszcze mieszkał kuzyn z żoną to zrobili dwoje swoich dzieci i wcześniej było ich w domu jeszcze więcej.

No zjadłam mandarynkę bo tamto co zjadłam to oczywiście zwróciłam :-D , ja to jadam raczej wieczorami ,a i wtedy czasem wizytuję kibelek.Czekam na męża zrobiłam listę zakupów i go wyślę bo potem będzie tłok wszędzie ,a ja jeszcze ciut gadam przez nos i chcę się dobrze wykurować i nigdzie nie wychodzę , może mama z nim pojedzie.

a reszte zwróciłaś przez mdłości czy jakiś wirus złapałas??

reklama
o kurde biedulaaa:( ja nic nie miałam po wyrwaniu żeba, chwile bolało potem wkurzzało bo co chwile jezykiem tam sprawdzałam, ale ogólnie nic nie bolało już potem.

Do góry