reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Dzięki Karla, ale im bliżej przyszłego tygodnia to jakby mniej wiary u mnie w ten cykl :-( a niestety tylko dwa podejścia, bo w lutym moje kochanie wyjeżdża na kilka miesięcy no i przerwa w starankach :-( a na dodatek kolejny cykl też nie zapowiada się za ciekawie bo w te dni będziemy mieli całą chałupę gości chyba że zaciągnę męża do piwnicy... hihi ;-)

reklama
Beatka kochanie zabieraj go do piwnicy i tyle:) bedzie tajemniczo i do tego fajnie bo bedziecie sie zastanawiać czy ktoś was nie nakryje a może to spowoduje ze się uda:) zmiana klimatu:)

karla21 mi po odstawieniu tabletek wszystko się pięknie uregulowało...także jest jedna zaleta ich
U mnie to z tabletkami był problem, bo dostałam je kiedys tzn zdecydowałam się na taką metodę antykoncepcji i niestety wiecie jak to było?? haha jeden dzien wziełam a potem 2 dni zapomniałam pomimo przypomnienia w telefonie hahahaha:) tak wiec u mnie niestety się nie sprawdziły:) mój teraz już mąz stwierdził, że taka antykoncepcja to masakra hahaha:)

Oj K_a_S zazwyczaj jak człowiek coś baaaaaardzo chce to niestety nie wychodzi ... a na pewno ja tak mam :-(
Ty patrz a o strychu to nie pomyślałam ... haha

Karla ja też mam cykle 30-34 dni i ciężko wycyrklować, ale ja sobie uśredniam ich długość :-)

Oj K_a_S zazwyczaj jak człowiek coś baaaaaardzo chce to niestety nie wychodzi ... a na pewno ja tak mam :-(
Ty patrz a o strychu to nie pomyślałam ... haha

Karla ja też mam cykle 30-34 dni i ciężko wycyrklować, ale ja sobie uśredniam ich długość :-)

i tu się zgodzę wiem po znajomej jak bardzo chciała zaciążyć i jak już sobie odpuścili starania to zaszła

ja się wczoraj uśmiałam z mojego bo sobie wyliczył kiedy powinnam teraz dostać @ i z tekstem do mnie " to będziemy robić bobasa wtedy i wtedy" dosłownie liczył ile jeszcze razy będzie korzystać z okazji

Ja to się śmieje z mojego że od października żeśmy "ćwiczyli jego armię" żeby była w dobrej kondycji (do niedawna jeszcze z zabezp.) to co on biedny pocznie jak wyjedzie, może przez Skype ... hihihi

Uciekam laseczki obiadek robić, miłego dzionka !!! :-****

beata1313 heh faceci to mają pomysły

ja ostatnio słyszałam jak się chwalił koledze że jeszcze mu pokaże jak się strzela z dwururki. . Chce zaliczyć dwójkę maluchów za jednym strzałem...w sumie ja też bym wolała parkę :)

reklama
Moja córa wkoncu dostala mikolajkowy prezent w szkole,smiac mi sie chcialo bo ledwie go dotargala bo taki ciezki. Dostala podrobe lalki minster high,takie gumowe cos jak pilka z fredzlami,notesik. galaretki,sezamki,gume rozpuszczalna,soczek,milki way,pomarancza,1 śliwke wgierke,1 manadrynke,mega melona i... owoc kaki??? Wyjmuje z torby i se mysle co za pomidor co to jest? No tak sie smialam co te matki wymyslily;-)))

Do góry