Dzięki Karla, ale im bliżej przyszłego tygodnia to jakby mniej wiary u mnie w ten cykl :-( a niestety tylko dwa podejścia, bo w lutym moje kochanie wyjeżdża na kilka miesięcy no i przerwa w starankach :-( a na dodatek kolejny cykl też nie zapowiada się za ciekawie bo w te dni będziemy mieli całą chałupę gości chyba że zaciągnę męża do piwnicy... hihi ;-)
reklama
U mnie to z tabletkami był problem, bo dostałam je kiedys tzn zdecydowałam się na taką metodę antykoncepcji i niestety wiecie jak to było?? haha jeden dzien wziełam a potem 2 dni zapomniałam pomimo przypomnienia w telefonie hahahahakarla21 mi po odstawieniu tabletek wszystko się pięknie uregulowało...także jest jedna zaleta ich
Oj K_a_S zazwyczaj jak człowiek coś baaaaaardzo chce to niestety nie wychodzi ... a na pewno ja tak mam :-(
Ty patrz a o strychu to nie pomyślałam ... haha
Karla ja też mam cykle 30-34 dni i ciężko wycyrklować, ale ja sobie uśredniam ich długość :-)
Karla ja też mam cykle 30-34 dni i ciężko wycyrklować, ale ja sobie uśredniam ich długość :-)
Oj K_a_S zazwyczaj jak człowiek coś baaaaaardzo chce to niestety nie wychodzi ... a na pewno ja tak mam :-(
i tu się zgodzę wiem po znajomej jak bardzo chciała zaciążyć i jak już sobie odpuścili starania to zaszła
ja się wczoraj uśmiałam z mojego bo sobie wyliczył kiedy powinnam teraz dostać @ i z tekstem do mnie " to będziemy robić bobasa wtedy i wtedy" dosłownie liczył ile jeszcze razy będzie korzystać z okazji
Ja to się śmieje z mojego że od października żeśmy "ćwiczyli jego armię" żeby była w dobrej kondycji (do niedawna jeszcze z zabezp.) to co on biedny pocznie jak wyjedzie, może przez Skype ... hihihi
Uciekam laseczki obiadek robić, miłego dzionka !!! :-****
Uciekam laseczki obiadek robić, miłego dzionka !!! :-****
reklama
Moja córa wkoncu dostala mikolajkowy prezent w szkole,smiac mi sie chcialo bo ledwie go dotargala bo taki ciezki. Dostala podrobe lalki minster high,takie gumowe cos jak pilka z fredzlami,notesik. galaretki,sezamki,gume rozpuszczalna,soczek,milki way,pomarancza,1 śliwke wgierke,1 manadrynke,mega melona i... owoc kaki??? Wyjmuje z torby i se mysle co za pomidor co to jest? No tak sie smialam co te matki wymyslily;-)))