reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

dziewczyny co do Chodakowskiej to miała ostatnio zajecia za 100 zl w Opolu w których można było uczestniczyć....dziewczyny ode mnie ze studiow na te zajecia pojechaly...co się okazało cwiczyly na dworze mało tego nie miały zadnej szatni przebieraly się w korytarzu a rzeczy musiały zabrać ze sobą na boisko ...cwiczyly 3 godz. przy temp. 0 st. na dodatek nie miały zadnego prowiantu w cenie biletu...ani wody ani herbaty. NIC...podostawaly tylko jakies breloczki na pamiatke......co lepsze po zajęciach jak na jej profilu skomentowaly oczywiście negatywnie to.... zostały również zablokowane a komentarze usunięte....jak dla nie to ten babsztyl tylko kase zbija na czym popadnie....a za 100 zl to dziewczyny by kupily karnet na basen i by wyszly na tym o wiele lepiej....ponoc gdzies jeszcze miała takie zajecia i wygladalo to bardzo podobnie....

reklama
dziewczyny co do Chodakowskiej to miała ostatnio zajecia za 100 zl w Opolu w których można było uczestniczyć....dziewczyny ode mnie ze studiow na te zajecia pojechaly...co się okazało cwiczyly na dworze mało tego nie miały zadnej szatni przebieraly się w korytarzu a rzeczy musiały zabrać ze sobą na boisko ...cwiczyly 3 godz. przy temp. 0 st. na dodatek nie miały zadnego prowiantu w cenie biletu...ani wody ani herbaty. NIC...podostawaly tylko jakies breloczki na pamiatke......co lepsze po zajęciach jak na jej profilu skomentowaly oczywiście negatywnie to.... zostały również zablokowane a komentarze usunięte....jak dla nie to ten babsztyl tylko kase zbija na czym popadnie....a za 100 zl to dziewczyny by kupily karnet na basen i by wyszly na tym o wiele lepiej....ponoc gdzies jeszcze miała takie zajecia i wygladalo to bardzo podobnie....
Też właśnie czytałam gdzieś na internecie,że taka żenada... masakra po prostu jakas...:/ kiedyś myślałam że ona jest taka że kasa nie jest dla niej ważna i jest normalna ale najwyraźniej się pomyliłam... dla mnie kasowanie i blokowanie komentarzy oznacza,że coś ma się na sumieniu, bo w każdym aspekcie można mieć swoje zdanie i jeśli ktoś nie ma nic do ukrycia to wyjaśnia sprawę a nie kasuje.. wrrr... wkurza mnie już ona:/

hej laski ja to dziś jak jakiś głodomor jestem :szok: wciągnęłam frytki odgrzane z wczoraj ,a teraz grzeję sobie makaron normalnie w szoku jestem , wiem ,że to nie zdrowe ,ale miałam taką ochotę na fryty wczoraj i dziś z rana poprawiłam i nadal jestem głodna.
Co tam u Was jakieś zmiany na liście?Przepraszam ,że mnie wczoraj nie było ,ale mi laptop odmawiał współpracy
Witam nową staraczkę i trzymam kciuki;)
co u Was kochane jak samopoczucia i objawy?

Hej dziewczynki, ja tylko na chwilkę bo jakoś nie mogę się ostatnio zorganizować :-( (ale podczytuje Was na bieżąco)

Karla21 WITAJ :-) powodzenia w starankach !!!

Domka przykro mi że @ przylazła :-( ale wierze że już niebawem zobaczysz II :-)

Katka historia z siostrą bomba :-D fajowo by było jakby obu Wam się udało w tym samym czasie :-D

Co do wagi to mi znowu skoczyła do góry :-( na wiosnę przez dwa miesiące straciłam 10 kg, ale po poronieniu mi już 5 wróciło :-(
A tak w ogóle to chyba nici z mojego testowania 19-go bo wszystko wskazuje że faktycznie owulka mi się przesunęła i @ przyjdzie już 17 lub 18 :'-( ... no to zostaną dwa podejścia...

Na razie to tyle ;-)
&&&&& za staraczki i ciężaróweczki :-*

reklama
ja swojego kalendarzyka nie umiem ogarnac wogóle nie wiem o co w tym chodzi hehe..:) ja zawsze miałam nieregularne miesiaczki wiec raczej trudno mi wyliczyc:(

Do góry