dziewczyny co do Chodakowskiej to miała ostatnio zajecia za 100 zl w Opolu w których można było uczestniczyć....dziewczyny ode mnie ze studiow na te zajecia pojechaly...co się okazało cwiczyly na dworze mało tego nie miały zadnej szatni przebieraly się w korytarzu a rzeczy musiały zabrać ze sobą na boisko ...cwiczyly 3 godz. przy temp. 0 st. na dodatek nie miały zadnego prowiantu w cenie biletu...ani wody ani herbaty. NIC...podostawaly tylko jakies breloczki na pamiatke......co lepsze po zajęciach jak na jej profilu skomentowaly oczywiście negatywnie to.... zostały również zablokowane a komentarze usunięte....jak dla nie to ten babsztyl tylko kase zbija na czym popadnie....a za 100 zl to dziewczyny by kupily karnet na basen i by wyszly na tym o wiele lepiej....ponoc gdzies jeszcze miała takie zajecia i wygladalo to bardzo podobnie....
reklama
Też właśnie czytałam gdzieś na internecie,że taka żenada... masakra po prostu jakas...:/ kiedyś myślałam że ona jest taka że kasa nie jest dla niej ważna i jest normalna ale najwyraźniej się pomyliłam... dla mnie kasowanie i blokowanie komentarzy oznacza,że coś ma się na sumieniu, bo w każdym aspekcie można mieć swoje zdanie i jeśli ktoś nie ma nic do ukrycia to wyjaśnia sprawę a nie kasuje.. wrrr... wkurza mnie już ona:/dziewczyny co do Chodakowskiej to miała ostatnio zajecia za 100 zl w Opolu w których można było uczestniczyć....dziewczyny ode mnie ze studiow na te zajecia pojechaly...co się okazało cwiczyly na dworze mało tego nie miały zadnej szatni przebieraly się w korytarzu a rzeczy musiały zabrać ze sobą na boisko ...cwiczyly 3 godz. przy temp. 0 st. na dodatek nie miały zadnego prowiantu w cenie biletu...ani wody ani herbaty. NIC...podostawaly tylko jakies breloczki na pamiatke......co lepsze po zajęciach jak na jej profilu skomentowaly oczywiście negatywnie to.... zostały również zablokowane a komentarze usunięte....jak dla nie to ten babsztyl tylko kase zbija na czym popadnie....a za 100 zl to dziewczyny by kupily karnet na basen i by wyszly na tym o wiele lepiej....ponoc gdzies jeszcze miała takie zajecia i wygladalo to bardzo podobnie....
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Ogarnełam, robie naleśniki i popijam kawusie
I już chyba wszystkie strony przeleciałam, nie mam bladego pojęcia na prezent dla męża:-
-(
I już chyba wszystkie strony przeleciałam, nie mam bladego pojęcia na prezent dla męża:-
K
kobietka22
Gość
hej laski ja to dziś jak jakiś głodomor jestem
wciągnęłam frytki odgrzane z wczoraj ,a teraz grzeję sobie makaron normalnie w szoku jestem , wiem ,że to nie zdrowe ,ale miałam taką ochotę na fryty wczoraj i dziś z rana poprawiłam i nadal jestem głodna.
Co tam u Was jakieś zmiany na liście?Przepraszam ,że mnie wczoraj nie było ,ale mi laptop odmawiał współpracy
Witam nową staraczkę i trzymam kciuki
co u Was kochane jak samopoczucia i objawy?

Co tam u Was jakieś zmiany na liście?Przepraszam ,że mnie wczoraj nie było ,ale mi laptop odmawiał współpracy
Witam nową staraczkę i trzymam kciuki
co u Was kochane jak samopoczucia i objawy?
Hej dziewczynki, ja tylko na chwilkę bo jakoś nie mogę się ostatnio zorganizować :-( (ale podczytuje Was na bieżąco)
Karla21 WITAJ :-) powodzenia w starankach !!!
Domka przykro mi że @ przylazła :-( ale wierze że już niebawem zobaczysz II :-)
Katka historia z siostrą bomba
fajowo by było jakby obu Wam się udało w tym samym czasie 
Co do wagi to mi znowu skoczyła do góry :-( na wiosnę przez dwa miesiące straciłam 10 kg, ale po poronieniu mi już 5 wróciło :-(
A tak w ogóle to chyba nici z mojego testowania 19-go bo wszystko wskazuje że faktycznie owulka mi się przesunęła i @ przyjdzie już 17 lub 18 :'-( ... no to zostaną dwa podejścia...
Na razie to tyle ;-)
&&&&& za staraczki i ciężaróweczki :-*
Karla21 WITAJ :-) powodzenia w starankach !!!
Domka przykro mi że @ przylazła :-( ale wierze że już niebawem zobaczysz II :-)
Katka historia z siostrą bomba

Co do wagi to mi znowu skoczyła do góry :-( na wiosnę przez dwa miesiące straciłam 10 kg, ale po poronieniu mi już 5 wróciło :-(
A tak w ogóle to chyba nici z mojego testowania 19-go bo wszystko wskazuje że faktycznie owulka mi się przesunęła i @ przyjdzie już 17 lub 18 :'-( ... no to zostaną dwa podejścia...
Na razie to tyle ;-)
&&&&& za staraczki i ciężaróweczki :-*
A widziałyście ten kalendarzyk
kalendarzyk ciążowy i planowanie dziecka :: kalendarzyk
według niego jeszcze mam szanse, no i będę się nakręcać ... :-)
A widziałyście ten kalendarzyk
wow jakie kalendarzyk takiego nie widziałam jeszcze
ja od dwóch miesięcy obserwuje swój cykl tak jak to Pani od NPR uczyła na naukach i nic...nie wiem jak niektórzy zaliczają wpadki
reklama