reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

hej dziewczynki :-) ja wczoraj nie odzywałam się wieczorkiem bo jak tylko córa poszła spać to piekłam pierniczki.. aż do 24 mi zeszło! :szok: ale to dlatego że pierwsza tura nie wyszła nie wiem czemu :-( ale ogarnęłam temat więc będzie co przyozdabiać dzień przed wigilią.. przyjeżdżają mojego męża bratanice ubierać u nas choinkę więc muszę im jakieś jeszcze inne zajęcie dać żeby się dziewczynki nie nudziły ;-) kupiłam jeszcze takie gipsowe bombki więc farbkami też pomalują sobie ;-) niech mają radochę dzieciaki :tak:

domka następny cykl jest nasz!!!! a co za piosenki szukasz? polskie/zagraniczne? zanuć to pomożemy :-D:-D:-D
iwonka ja też czekam na jakiś przepis - może jeszcze dziś dopiekę tych pierników bo miodu mam cały słój więc starczy :-)

a ja dzisiaj pospałam do 9 - mąż wstał do małej i zabrał ją na dół żebym mogła pospać.. późneij naszykował mi śniadanko, kawcię i teraz jeszcze na komputerku siedzę bo jak to mąż nazwał "oni się przyjaźnią" :-D uwielbiam takie dni jak dzisiaj :-D
miłego dla wszystkich.. ja czekam na @ bo już mnie brzuch pobolewa :-(

reklama
Domka trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&&&&&&
Ada a w jaki region planujecie jechac jak moge zapytac?
Ja tak jak Iwonka mieszkam na stale w Niemczech i nie planuje wracac do Pl
Winko tez lubie czerwone
Ja tez intensywnie szukam przepisu na jakies pierniczki swiateczne.
U mnie dzisiaj noc licha bo corka chora boli ja gardlo,glowa,katar ma spory takze co troche pobudka ale mam nadzieje ze szybko ja postawie na nogi;-)

Katka Twoje historie chyba nigdy nie przestaną mnie zadziwiać:-D Super, że się odnalazłyście z siostrą, może uda wam się odnowić relacje i znów będziecie prawdziwą rodziną, trzymam za to kciuki &&&:tak:

Domka a byłaś moim pewniakiem:( Powodzenia w tym cyklu, musi być Twój:D

Iwonka dołączam się do oczekiwań na przepis:))

-caroline- no to brawa dla Męża, spisał się:) &&& żeby @ jednak nie przyszła!

Karla21 Witaj:))

Dzieki dziewczyny.
Caroline no własnie nie wiem,raz w radiu słyszałam,polska,fajna. O świetach lub zimie. I ni cholery nie moge znalez;-)

Ogarnełam dom,wstawiłam obiad. A teraz poskładam pranie.

I relax z kawką w takiej świątecznej postaci
Zobacz załącznik 598365

Zaczełam też książke i od razu polecam "Fabrykantka Aniołków" Camilla Lackberg i wszystkie jej ksiązki;-)

@ zaczyna dac znawac ze jest,brzuch boli.
I jakies przeziebienie mnie bierze....

Ktoras pytala czy jakies wspomagacze biore ale narazie tylko kwas foliowy. Ja mam tez lekka nadwage i czytalam ze to tez moze byc powod ze nie moge zajsc w ciaze. Nigdy nie bylam jakos super szczupla. Teraz chodze trzy razy w tygodniu na zumbe troche mi shudly nogi i schudlam 4 kg. Ale plusem jest to ze jestem wysoka:-) 178cm

A ja to chyba zainwestuje w płyte chodakowskiej.
NIe wiarygodne,powiedzialam M ze jutro autobusem jade bo Agate musze zasczepic i ze szkoly ja na chwile zwolnie( osrodek kolo szkoly) a on Mowi zebym Audi wziela bo abs i lepsze opony a on moj samochod wezmie a ja szok:szok: bo nigdy nie chcial mi pozyczac

Jak ja dawno nie układałam puzzli:szok: U mojej babci jest pełno takich wielkich puzzli nawet ok. 10 000 elementów, chyba jak pojedziemy na święta to sobie pożyczę:D

Domka dba o wasze bezpieczeństwo:)

Karla 4 kg - pięknie ! I rzeczywiście jesteś wysoka a wtedy kilogramy się inaczej rozkładają i tak wygląda się dobrze.
Podaj termin @ to wpiszę cię na naszą listę.

Ja w niedziele trochę przesadziłam na siłowni i tak mnie bolą przewodziciele ud że ledwo chodzę.

reklama
Ja też z tych nie pracujących więc z nudów już wariuję, a ile można sprzątać?!:szok: Ty masz chociaż córunie to się tak nie nudzisz, ale mam nadzieję, że i ja się niedługo doczekam i będę tylko wspominała czasy kiedy nie miałam co robić:-D

EDIT: Dziewczyny da się zrobić, żeby wykres z ovufriend wyświetlał się w sygnaturce na bieżąco?

Ostatnia edycja:
Do góry