-caroline-
Fanka BB :)
hej dziewczynki :-) ja wczoraj nie odzywałam się wieczorkiem bo jak tylko córa poszła spać to piekłam pierniczki.. aż do 24 mi zeszło!
ale to dlatego że pierwsza tura nie wyszła nie wiem czemu :-( ale ogarnęłam temat więc będzie co przyozdabiać dzień przed wigilią.. przyjeżdżają mojego męża bratanice ubierać u nas choinkę więc muszę im jakieś jeszcze inne zajęcie dać żeby się dziewczynki nie nudziły ;-) kupiłam jeszcze takie gipsowe bombki więc farbkami też pomalują sobie ;-) niech mają radochę dzieciaki 
domka następny cykl jest nasz!!!! a co za piosenki szukasz? polskie/zagraniczne? zanuć to pomożemy

iwonka ja też czekam na jakiś przepis - może jeszcze dziś dopiekę tych pierników bo miodu mam cały słój więc starczy :-)
a ja dzisiaj pospałam do 9 - mąż wstał do małej i zabrał ją na dół żebym mogła pospać.. późneij naszykował mi śniadanko, kawcię i teraz jeszcze na komputerku siedzę bo jak to mąż nazwał "oni się przyjaźnią"
uwielbiam takie dni jak dzisiaj 
miłego dla wszystkich.. ja czekam na @ bo już mnie brzuch pobolewa :-(

domka następny cykl jest nasz!!!! a co za piosenki szukasz? polskie/zagraniczne? zanuć to pomożemy

iwonka ja też czekam na jakiś przepis - może jeszcze dziś dopiekę tych pierników bo miodu mam cały słój więc starczy :-)
a ja dzisiaj pospałam do 9 - mąż wstał do małej i zabrał ją na dół żebym mogła pospać.. późneij naszykował mi śniadanko, kawcię i teraz jeszcze na komputerku siedzę bo jak to mąż nazwał "oni się przyjaźnią"

miłego dla wszystkich.. ja czekam na @ bo już mnie brzuch pobolewa :-(