reklama
Domka temp powinna spasc przynajmniej ponizej cienkiej. Poczekaj do jutra, moze dzis zrobila psikusa a jutro skoczy ?!
Z szyjka nie pomoge bo niby powinna byc nisko ale u mnie tez ostatnio przed @ wydawala sie byc wysoko.
Bellaa a ty sie nie lam. Jeszcze nic straconego.
Z szyjka nie pomoge bo niby powinna byc nisko ale u mnie tez ostatnio przed @ wydawala sie byc wysoko.
Bellaa a ty sie nie lam. Jeszcze nic straconego.
Fimka
Fanka BB :)
Fimka!!!
Help! Przepis na prosty i szybki w wykonaniu tort potrzebujętylko ja na prawdę jestem anty-talent jeśli chodzi i pieczenie, weź to proszę pod uwagę
nie chcę zamawiać z cukierni bo to wszystko takie sztuczne i perfumowane :-/
Lisica jeśli to ma być tort dla dzieci to polecam mleczną kanapkę.
Ale warto też zrobić takie galaretki, u synka mojej przyjaciółki poszły wszystkie ćwiartki
Cake Caprice: Galaretki-statki
Proste, no i sezon na pomarańcze w pełni, nie będzie drogo
Ja lubię.
A jeśli dla dorosłych to ZDECYDOWANIE:
Cake Caprice: Tort advocaatovy
Ale uwaga na masę - łatwo się warzy niestety :/
Jeśli nie masz cierpliwości do ucierania to zrób taką jak na zdjęciu poniżej
Tutaj krok po kroku - w przekroju idealny!
http://kuchniaaleex.blogspot.com/2012/04/tort-ajerkoniakowy-wg-aleex.html

Załączniki
Ostatnia edycja:
Fimka
Fanka BB :)
Dzięki Domka, udanego wypieku Lisica! Do galaretek można wrzucić owoce.
Moje były dekoracją drinków na domówce, więc zrezygnowałam z dodatków.
Dzieci się ucieszą
Lecę robić obiad.
P.S: W piątek ukradli mi portfel na pracowniczym spotkaniu mikołajkowym.
Byliśmy w pubie (byli więc też inni ludzie). Nie martwiłam się tym za bardzo, bo... zorientowałam się o braku portfela dziś rano!! W weekend nie byłam w sklepie, więc go nie potrzebowałam.
Był w pubie, ktoś go przeszukał, zobaczył że są same dokumenty (kasę miałam w kieszeni) i rzucił w kąt sali.
Na szczęście!!! :-)
Moje były dekoracją drinków na domówce, więc zrezygnowałam z dodatków.
Dzieci się ucieszą
Lecę robić obiad.
P.S: W piątek ukradli mi portfel na pracowniczym spotkaniu mikołajkowym.
Byliśmy w pubie (byli więc też inni ludzie). Nie martwiłam się tym za bardzo, bo... zorientowałam się o braku portfela dziś rano!! W weekend nie byłam w sklepie, więc go nie potrzebowałam.
Był w pubie, ktoś go przeszukał, zobaczył że są same dokumenty (kasę miałam w kieszeni) i rzucił w kąt sali.
Na szczęście!!! :-)
Ja Cie Fimka ale szczescie. BO jak malo kasy to trudno ale dokumenty najwazniejhsze. Powiem Ci ze ja jak gdzies jade to zawsze kase po kieszonkach rozkładam;-).
Ide spac zaraz. ranos ie odezwe;-) papap
Ide spac zaraz. ranos ie odezwe;-) papap
Ostatnia edycja:
Przed okresem szyjka jest wysoko i obniza sie w dniu @.
Aschlee duzo zdrowka dla Was
Pisze z telefonu wiec nie wstawie linka (np. z wikipedii) ale wedlug literatury fachowej szyjka unosi sie i otwiera jedynie na czas owulacji. Po jajeszkowaniu opada, jest twarda i zamknieta (czyli jakies 1,5 tyg przed @)
reklama