reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Inis dziekuje ze pytasz.Oczywiscie ze czekam do niedzieli:tak: korci mnie strasznie ale dam rade.Wczoraj wieczorem wyladowalam na SORze bo mi sie zaslablo a Maz nie wiedzial co zrobic wiec zadzwonil po pogotowie dostalam kroplowe i do domku.W nocy znow strasznie bolaly mnie (.)(.) pol nocy przelazilam

reklama
Mój co rano pyta jak moja gorączka. jak mu opowiadam to słucha z zainteresowaniem.

A wczoraj stwierdził że mnie już"zapylił"bo sie strasznie wsciakałam na niego wieczorem a on chodzis i sie cieszył i z tekstami do mnie"co kopie już'
takze g=fajnie ze go to interesuje;-) Wcvzoraj ugotowałam jajek na twardo zeby mala na kanapke do szkoly miala i jemu tez zrobilam a ze wczesniej mu opowiadałąm o tym ks Sroce to sie pytał czy to te zapłodnione jajka;:szok:

Domka dziekuje.Kiedys jak jeszcze nie wiedzialam co mi jest to balam sie strasznie teraz podchodze do tego na luzie.jak bylam w ciazy z corka to na poczatku tak raz dwa razy w tygodniu bylam na SORze na przymusowej kroplowce:no: Potem na obserwacji na oddziale ginekologicznym ale okazalo sie ze na Dziecko nie mialo to wplywu i na szczescie moglam 9 miechow siedziec w domku;-)

Ja też czesto mdlałam. Aż teraz jak zajde w ciąze to bede bała sie samochodem jeżdzic... Przezuce sie na autobus bo tam zawsze ktos moze pomóc...

A tez masz jakies choroby serca?
Inis mam nadzieje ze masz racje bo w pierwszej ciazy tak bylo.A moze po prostu mojemu serduszkowi znow cos nie pasi, chociaz wolalabym opcje numer 1 :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane:)

Inis u mnie wie moj oczywiscie rodzice i rodzenstwo...no i moja mama nie wytrzymala i pochwalila sie siostrom...jak i z Fabim...o reszcie nie wiem...no i paru znajomych naszych wie...nie spiesze sie do wszystkich dowrliedza sie z czasem...

Do góry