reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Witajcie :) mogę się do Was przyłączyć? My z mężem także zaczęliśmy starania, trzy miesiące temu poroniłam byłam w 7 tygodniu ciązy. Ale nadszedł czas żeby zacząć starania :) Sądzę, że z Wami będzie łatwiej przeżywać te wszystkie chwile wyczekiwania na dwie kreseczki :)

witaj kochana , przytulam ;* przykro mi z powodu Twojej straty ,ja też poroniłam w 7tc....
Kochaniutka podaj termin Twojej @ to wpiszę Cię na listę staraczek , lista znajduje się na pierwszej stronie tematu w pierwszym poście ;)

reklama
Ritta bo sarkoidoza nie wymaga leczenia, chyba że to zaawansowane stadium to wtedy sterydy lub leki immunosupresyjne. Nie wiem jak to wygląda u Twojej siostry, jaki jest stopień zaawansowania.

Powiem szczerze ze ja pierwszy raz slysze nazwy tych chorob... ale to musi byc straszne :(

kobietka
skad Ty wzielas na enpr biale mleczko????

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Witajcie kochane.
Ja mam dużo roboty teraz.. Ale szkoda pisania. :)

Myszencja - gratulacje, i uwierz, bo to dzieje się naprawdę. Trzymam kciuki za Was.

Kobietka - jak się czujesz?

Ja tak na chwileczkę, bo dziś cos cały dzien mnie mdli. Podczytuję Was jak tylko mogę, ale brak mi sił.

Kobietki przesyłam Wam bardzo duzo fluidek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
I cały czas trzymam za wszystkie starające się i testujące kciuki kochane.

Paulamc - witaj! I przykro mi z powodu Waszej straty, to przykre. Ale teraz mocno wierze, że Wam się uda ze wszystkim.

Ściskam Was mocno! ;);)

Ps. Zjadłam całego arbuza (1,5kg) :szok: , a i Anastazi teraz ja mam ten posmak w buzi..

Lisica widze ze masz spora wiedze na temat tej choroby. Moja siostra choruje juz kilka lat ale sterydow jeszcze nie bierze.

A mnie podbrzusze ciagnie. Ja juz chce niedziele !

Ritta może nie sporą ale wiem co nieco na jej temat i naprawdę bardziej bym poszła w stronę hashimoto niż sarkoidozy. Ja się nie chcę wymądrzać, nie zrozum mnie źle... Po prostu chcę coś podpowiedzieć bo przykro mi...:-(

Nadziejko ja też mam jeszcze 2 tygodnie, testujemy chyba razem? :tak:

paulamc witamy serdecznie :-) i współczuję straty :-( najlepiej rzucić się w wir porządków a późneij przygotowań świątecznych!!! :-) sprawdzony sposób.. chociaż ja tak się wkręciłam w akcję szlachetnej paczki że zapomniałąm o całym świecie i nawet tu rzadko zaglądam - także polecam bo wciąga strasznie :-) aż z tego wszestkiego nie było i nie ma czasu na starania :szok::-D
iwonka - oglądałam i beczałam!

uciekam pod prysznic i zaraz spać bo padam z nóg.. kurcze dziewczyny nie wiem czemu mi te testy owu nie powychodziły :-( może przez te moje antybiotyki nie miałam owu :-( ale w grudniu lecimy na całego.. i nie robię testów owu tylko tak jak przy mojej pierwsze córze - od początku lecimy na całego :-D

reklama
Do góry