reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ritta bo od 30 leci juz na 40stke... :confused2::confused2::confused2:
Jak dojde do tej 40 starszy syn bedzie mial 17 mlodszy 15 i zaczna mi randkowac a babcia w wieku 40 zostac jeszcze nie chce ;)
Musze sie serio o trzeciego malucha postarac ;) troche sie odmlodze ;) Chociaz jak patrze na mamuski w przedszkolu to sie i tak staro czuje...

Pora sie szykowac na kontrole u dentysty. Potem sie odezwe buziaki dla Was :*

Iwonka chłopaki podrośnięci a Ty rycząca czterdziecha będziesz :-D A jak koledzy będą zazdrościć.
Odmładzać dziećmi można się po 40-stce ale teraz ?

reklama
Iwonka daj znac jak tam po kontroli.Faktycznie cos z cisnieniem musi byc bo mi tez glowa chyba odpadnie zaraz juz nawet kawke wypilam i nic...dalej boli

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
U mnie też śnieg!! ALE SUPER! Pięknie pruszyło!
I na rynku jest już Jarmark Bożonarodzeniowy!
Muszę się koniecznie wybrać! Uwielbiam ten świąteczny czas!

hej dziewczynki :-)
ja dalej ogarniam akcję ze szlachetną paczką.. cieszy mnie fakt że mam tylu darczyńców że może nawet 3 paczki po kilka kartonów się uda zrobić - jedną paczkę dla rodziny ze szlachetnej paczki a dwie dla ubogich rodzin z mojej miejscowości :tak: i jeśli choć jedną z Was udało mi się zarazić akcją pomagania to strasznie się ciesze - bo po to byl ten poprzedni post :tak:

jak już pisałam.. owu minęła.. nie wiadomo kiedy i gdzie :-D testy owu nie powychodziły.. piłam dużo bo przez to wszystko zapominałam się wstrzymywać z płynami :-( ale święta będą intensywne - bo następna owu jakoś po świętach wypadnie :-D trzymam kciuki za wszystkie staraczki!!! :-)
co do leków na podtrzymanie - ja brałam luteinę na początku ciąży.. najpierw doustnie jak pamiętam pod język chyba a później dopochwowo.. w 5 tyg byłam w szpitalu na podtrzymaniu.. dlatego głowa do góry - mam piękną i zdrową córę więc warto walczyć i nie poddawać się - a przede wszystkim dużo optymizmu i śmiechu - bo śmiech pomaga :tak:

buziaki dla wszystkich!

Właśnie wróciłam z zakupów, deszcz tylko pokropił chyba z 5 minut i przeszło, ale za to jak przymroziło:szok: Brrr.. u was też tak zimno? Niby 2 stopnie tak samo jak wczoraj, ale jakoś tak dzisiaj jakbym gorzej zniosła tą temperaturę, a specjalnie się ciepło ubrałam.. Gdyby nie to, że w zimie są moje urodziny to byłaby najbardziej znienawidzona przeze mnie pora roku:wściekła/y: Śnieg akceptuje tylko w święta(bo wtedy ma swój klimat) i ewentualnie w górskich kurortach:tak:

U mnie deszcz ze śniegiem :-/ zimno i ponuro.

Nadzieja ooo, działaj działaj, piękny test. Ja zaraz też zrobię.

Beata31 mam wielką prośbę - patrz co i jak piszesz. Mieszasz posty czyjeś ze swoimi, niedawno narobiłaś zamieszania w którym ja byłam poszkodowana... :-/ to chyba nie jest trudne by pisać po cytacie, ewentualnie nic nie cytować...

Kobietka przydałoby ci się lanie - przestań się nakrecac bo WSZYSTKO JEST DOBRZE! :-)

Kobietka spokojnie kochana...
Wiem ze jest obawa ale musi byc dobrze...
Mnue tez na poczatku bolala macica jak na @ raz mocniej raz slabiej...dalo sie wytrzymac jakis czas nie boli, teraz czasem pocxuje taki bol ale przechodzi...no i czasem klucie w jajniku bylo...
Co do piersi to nie ma reguly mnie tez nie bolaly bardzo tylko jak dotykalam i tylko od pach i dolem...teraz tez jakos strasznie nie bola...czuje tylko suty i ich okolice...takze MUSI BYC DOBRZE...
dzis pochodzilam z mama za materialami do lambrekinow i mialam buty na obcasie i czuje pachwiny ehh chyba sie zastalam hehe...teraz siedxe a mama skrobie firanki puki maly spi:)
KOBIETKA BEDZIE DOBRZE NAPEWNO:) &&&&&&&&&&& TRXYMAM MOCNO;)

reklama
Ale produkujecie:) Ja wróciłam z pracy i robie obiad:D
Muszę wam pokazac co się dzieje u mnie za oknem bo nie uwierzycie:p
20131126_154034.jpg

zimaaaa!!! haha chociaż mnie to nie cieszy xd ale co mi już zostało jak sie śmiać:D

Załączniki

• 20131126_154034.jpg
    20131126_154034.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 32
Do góry