reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

beatka21 - chyba tylko dzieciaki potrafią prawdziwie docenić śnieg... pamiętam jak sama uwielbiałam zimę za młodu. Z wiekiem chyba przechodzi bo im jestem starsza tym bardziej nienawidzę zimy :-D Trzymam kciuki za prezent Mikołajkowy 7go :tak:

Beata31 - najgorsze już za Tobą. Skoro lekarz dał Wam zielone światło na staranka to teraz tylko korzystać i czerpać przyjemność - w końcu sam proces też niczego sobie :-) Leżenie w szpitalu człowieka wykańcza, wiem coś o tym, ale potem powrót do domu... jak nowo narodzona! Docenia się wszystko, nawet zwykłą wannę czy wygodne, "swoje" wyrko :tak: Teraz już tylko lepiej! Mam nadzieję, że będziesz miała fajny prezent na pierwszy dzień Świąt :tak:

reklama
Mam nadzieje ze do mnie to nie przyjdzie...Strasznie nie lubie zimy:tak:Mnie juz jest ciagle zimno nawet na plazy dawno nie bylam bo tam do dopiero wieje

Mam taką nadzieje szykuje się ciekawy miesiacno i jeszcze imprezka urodzinowa bo 29 listopada bede miec 31 lat ah ta starosc a ja ciągle z jednym dzieckiem:-);-);-);-)
beatka21 - chyba tylko dzieciaki potrafią prawdziwie docenić śnieg... pamiętam jak sama uwielbiałam zimę za młodu. Z wiekiem chyba przechodzi bo im jestem starsza tym bardziej nienawidzę zimy :-D Trzymam kciuki za prezent Mikołajkowy 7go :tak:

Beata31 - najgorsze już za Tobą. Skoro lekarz dał Wam zielone światło na staranka to teraz tylko korzystać i czerpać przyjemność - w końcu sam proces też niczego sobie :-) Leżenie w szpitalu człowieka wykańcza, wiem coś o tym, ale potem powrót do domu... jak nowo narodzona! Docenia się wszystko, nawet zwykłą wannę czy wygodne, "swoje" wyrko :tak: Teraz już tylko lepiej! Mam nadzieję, że będziesz miała fajny prezent na pierwszy dzień Świąt :tak:

Kurczę a u mnie deszcz zaczyna padać, a miałam właśnie wychodzić na miasto:wściekła/y: No nic będę się musiała wozić z parasolką, czego nie cierpię..

Beata31 nie ważne ile się ma lat, a na ile się czuje:tak:

Ostatnia edycja:
[Prawda ja sie czuje duchem bo cialem raczej to nie bo te moje kosci skrzypią:tak::tak::-Dtak na 20-tke;-)

Beata31 nie ważne ile się ma lat, a na ile się czuje:tak:[/QUOTE]

Beata duzo zdrowka i powodzenia w strankach :) kontrola lekarska najwazniesza :) Mi stuknie w czerwcu 2014 31 :szok: boje sie :no:

U Nas +4*C sloneczko grzeje :) w gorach juz snieg u Nas narazie nie zapowaidaja :) w zeszly roku sniegu bylo tyle ze wystarczylo jedno wiaderko soli na cala zime i az raz dzieciaki zbudowaly balwana ktory nastepnego dnia sie roztopil.
Strasznie nie lubie zimy.

Ps. poprosze o wymiane glowy... bo moja tak boli ze zaraz peknie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
iwonka czego się boisz ???

Dziewczyny, życie po 30-stce jest piękne :-) Człowiek ma większe możliwości, najczęściej już się czegoś dorobił, na więcej go stać.
Jest bardziej dojrzały, świadomy życia, swojego ciała (seksapilu;-)) ma większy bagaż doświadczeń tym pozytywnych i mniej ale to również wzmacnia. I ciągle jest piękny i młody :-D
Ja lubię ten okres mojego życia.

reklama
Ritta bo od 30 leci juz na 40stke... :confused2::confused2::confused2:
Jak dojde do tej 40 starszy syn bedzie mial 17 mlodszy 15 i zaczna mi randkowac a babcia w wieku 40 zostac jeszcze nie chce ;)
Musze sie serio o trzeciego malucha postarac ;) troche sie odmlodze ;) Chociaz jak patrze na mamuski w przedszkolu to sie i tak staro czuje...

Pora sie szykowac na kontrole u dentysty. Potem sie odezwe buziaki dla Was :*

Do góry