reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ritta - a ja jak zwykle - nie mam żadnych objawów. Wszystko tak samo jak zawsze, może prócz humoru, bo czuje że już zaczyna mnie wszystko irytować. Chyba PMS :-p ale tak mówiąc poważnie... NIC. Nie wiem czy w ogóle miałam ovu, nigdzie nie udało mi się dopatrzeć śluzu płodnego, więc jeśli mój ból głowy w środku cyklu nie oznaczał okolic ovu to ja nie mam siły już się domyślać. Z resztą już przestałam bawić się w "a może się uda" i jeść na wszelki wypadek apap zamiast ibupromu, unikać niezdrowego żarła itd. Ostatnio zjadłam chińszczyznę (czego nie robię normalnie bo pilnuje jednak, żeby jeść jedzenie a nie chemię) i byłam w tego powodu bardzo zadowolona. Będzie fasolka to będę się pilnować. Na takie czekanie 'a gdyby' szkoda mi życia ;)

Wiesz, że podzielam taką postawę ;-)
Ja już sama nie wiem czy te moje odczucia są rzeczywiste czy rodzą się w głowie :-) Dziś wybieram się na pilates. Nie wiem czy powinnam ale mam to gdzieś, to przecież spokojne ćwiczenia.

reklama
Mi sie strasznie nudzi, nie mam nic do roboty :( dzieciaki maja siebie o mnie im sie nawet nie przypomni ;( a co dopiero bedzie jak beda nastolatkami :eek:

Czytam w necie o tych temperaturach i nic z tego nie rozumie, ile stron tyle opini.

A ja się wkurzyłam, mam cykl założony na ovu 14 dni, a oni mi już zablokowali muszę wykupic abonament, myślałam że chociaż cały cykl pozwolą za darmo, muszę poszukac gdzieś indziej. Jestem po pracy wykończona, jeszcze ze dwa dni i biorę wolne. A co do tych klocków to znalazłam fajne na allegro z firmy SLUBAN słyszał ktoś?
Domka widzę że siemie pijesz na całego, zazdroszczę, ale powiem ci że w tym cyklu zadowolona jestem ze śluzu mojego, no nic trzeba działac:-D

Ostatnia edycja:
Bella - OvuFriend robi się szare po miesiącu od założenia konta, musiałas założyc jeszcze w tamtym cyklu, albo nie korzystać. Później trzeba wykupić abonament, żeby wszystko działało :/
Ja załozyłam drugi raz konto na ten miesiąc, na inny mail... I przepisałam sobie wykres z ost. m-ca. Trochę roboty jest...

ja myslalam ze na ovu ma sie dostep do wszystkiego przez miesiac a po miesiacu dziala nadal tylko bardziej ograniczony...

reklama
Do góry