reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
No to ja tez dziewczynki się żegnam, rano do pracy, chłopcy już śpią więc korzystam. Odezwę się po pracy. Pa.

no pięknie! wszystkie uciekły spać :-D a ja położyłam dzieciątko o 20:00 i odkąd poszła spać ja smażę naleśniki :szok: dzisiaj zakończyła się @ .. więc od poniedziałku zacznę testy owu :-) dziewczyny któraś polecała fajną stronę z kalendarzem owu? możecie dać jeszcze raz bo nie dodałam do zakładek :-(

Ritta a co to za abonament? przybliżysz sprawę? bezpiecznej podróży!
bella puścimy z dymem wątek o sierpniówkach :-) jak wszystkie tam się znajdziemy to będzie wesoło :-)głowa do góry.. troszkę jeszcze pospalasz kalorii w trakcie staranek :-)
apatka - witamy serdecznie! ja też źle się czułam jako podglądacz więc dołączyłam :-) a tu tak fajnie że się zadomowiłam :-)

no pięknie! wszystkie uciekły spać :-D a ja położyłam dzieciątko o 20:00 i odkąd poszła spać ja smażę naleśniki :szok: dzisiaj zakończyła się @ .. więc od poniedziałku zacznę testy owu :-) dziewczyny któraś polecała fajną stronę z kalendarzem owu? możecie dać jeszcze raz bo nie dodałam do zakładek :-(

Ritta a co to za abonament? przybliżysz sprawę? bezpiecznej podróży!
bella puścimy z dymem wątek o sierpniówkach :-) jak wszystkie tam się znajdziemy to będzie wesoło :-)głowa do góry.. troszkę jeszcze pospalasz kalorii w trakcie staranek :-)
apatka - witamy serdecznie! ja też źle się czułam jako podglądacz więc dołączyłam :-) a tu tak fajnie że się zadomowiłam :-)

Kochana ja mam konto na darmowej stronie Obserwacja cyklu - enpr.pl

Jednak sie nie polozylam, zamowilam testy na ebay ;) w czwartek/piatek przetestuje bo do wtorku nie wytrzymam :) ten ktory kupilam dzisiaj wole zostawic na po terminie @

Ostatnio edytowane przez moderatora:
iwonka dzięki wielkie! hihi mamy podobne podejście bo ja miałam tak samo w pierwszej ciąży.. nie mogłam się powstrzymać żeby nie testować wcześniej.. miałam chyba z 10 testów :-D ale ja wam zazdroszczę.. ja dopiero rozpoczynam staranka i pierwsze moje testowanie będzie w grudniu..

Tweety odwaznego masz meza.
Ja bym odpuscila ten cykl. Kazna z nas jak juz podejmie decyzje chce zajsc jak najszybciej. Ale kazda tez chce miec zdrowe dziecko. Miesiac chyba Cie nie zbawi ?
Wydaje mi sie ze przy niepraeidlowej budowie plemnika poprosty nie dojdzie do zaplodnienia ale ja bym nie ryzykowala.
Oczywiscie zrobisz jak uznasz za sluszne. Wyrazilam jedynie swoje zdanie.

Moja siostra wlasnie sprawdza ten lek (jest farmaceutka). Kobietom w ciazy nawet NIE WOLNO DOTYKAC TEGO LEKU bo wchlania sie przez skore i powoduje powazne wady plodu. Lek jest w nasieniu i bedzie szkodzil Tobie.
ZROB KONIECZNIE PRZERWE. I nie piwinnas wspolzyc z ciazy z mezem jesli bedzie przyjmowal ten lek.

Myślę, że nie z odwagi lecz z niewiedzy to wynika.
Mąż dzielił tę tabletkę 5 mg na 4 części. Mniej więcej od 10 dni nie bierze.
Pewnie macie rację, żeby sobie darować. Kurcze, a tak czekałam na ten listopad :( :(
Nie wiem czy jest sens iść do lekarza, mojego gina, po poradę co tu robić. Bo mnie interesuje ile czasu potrzeba mojemu M, żeby oczyścić się z tej substancji. Lekarz powiedział przynajmniej dwa tygodnie. I z pewnością był bardziej przerażony tym lekiem niż moimi plamieniami, a to z nimi do niego poszłam, a o leku to tak wspomniałam, ulotka wpadła mi w ręcę i przeczytałam. Tylko minimum dwa tygodnie to jakoś tak.. sama nie wiem co myśleć.

reklama
Myślę, że nie z odwagi lecz z niewiedzy to wynika.
Mąż dzielił tę tabletkę 5 mg na 4 części. Mniej więcej od 10 dni nie bierze.
Pewnie macie rację, żeby sobie darować. Kurcze, a tak czekałam na ten listopad :( :(
Nie wiem czy jest sens iść do lekarza, mojego gina, po poradę co tu robić. Bo mnie interesuje ile czasu potrzeba mojemu M, żeby oczyścić się z tej substancji. Lekarz powiedział przynajmniej dwa tygodnie. I z pewnością był bardziej przerażony tym lekiem niż moimi plamieniami, a to z nimi do niego poszłam, a o leku to tak wspomniałam, ulotka wpadła mi w ręcę i przeczytałam. Tylko minimum dwa tygodnie to jakoś tak.. sama nie wiem co myśleć.

Tweety jak rozmawialam z siostra to sugerowala miesiac. Ale juz po dwuch tygodniach w organizmie maza nie piwinno byc tego leku.
Mysle ze m. powinien przemyslec czy na pewno musi brac ten lek. Ma bardzo duzo skutkow ubocznych.
W pl nie jest dopudzczony do leczenia jak w przypadku twojego m. ale w krajach skandynawskich tak. Mieszkacie w pl ?

Tak wogole to dopiero dojechalam do domu i jestem bardzo zmeczona.
Caroline odpowiem Ci jutro.

Dobrej nocy

Do góry