reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Witam z pracy po nieprzespanej nocy. O 4 nad ranem stwierdziłam że bez sensu się tłuc w łóżku i takim sposobem od 5.30 siedzę w pracy... Daniel całą noc się męczył, zaraz dzwonię go zarejestrować do lekarza, mam nadzieję że nas przyjmie.

Lisica trzymam kciuki żeby z małym było wszystko dobrze:)

reklama
Widzę cisza:D
Ja piję kawkę i zalegam w łóżku z laptopem:D a jednym okiem spoglądam na Sąd rodzinny:)
ehhh nic mi się nie chce, dziś kawkę dopijam bez wymiotowania... super... :p tak wg nie wiem już co mam myśleć... kiedy przyjdzie ta @? teraz żałuję że nie zrobiłam testu rano:( ale już po ptokach wysiusiałam się:p

Bella i jak ??

jak sie czujece dziewczyny?

Hej kobietki:)
Ja siedze u tesciow pilnuje robotnikow bo podpinaja nowa tv neta i tel, wszyscy w pracy wiec ja musze dopilnowac hehe

Katka super ze wyttrzymalas i oby @ nadal nie bylo:) testujesz jutro??
Domka jak tam sytuacja u ciebie??
Kobietka,Blueberrry gdzie sie podziewacie??

Mi sie nic nie chce a dzis pare spraw do zalatwienia pozniej pakowanko i wieczorem jak moj wroci z pracy jedziemy do synka i z ranka Centrum oby wszystko szybko poszlo...
I juz JUTRO WIZYTA:D:D:D juuuuppppiiii!!!!!!!:D

Witam po małej nieobecności:)

Podczytywałam was cały weekend z telefonu, ale nie lubię z niego pisać, więc się nie odzywałam:-p

Rittta &&& oby wszystko już było dobrze, żebyście mogły wrócić do domu:tak:

Anulka super, zdaj relację z wizyty:-) Pewnie już będzie słychać serduszko:-D

Katka a jak tam Twoje objawy? Czujesz coś?;-)

Czesc Kochane!

Witam sie szybko poki klijetow brak :O

Dzisiaj WTOREK - ktos mila testowac !
Bardzo trxzymam kciuki !!! :tak::tak:

Lisica - jestem z Toba ! sle sile i pozytywna energie ! Zdrowka dla syneczka :* Moj Seba mial ostatnio straszny kaszel, nie wiem czemu ale zawsze sie przjemuje jego kaszlem i strasznie mi go szkoda :( !

Dziewczyny mam tez jedno pytanko :)... Jak pojde do ginka z tydzien to on jest w stanie stwierdzic kiedy mniej wiecej bedzie moja owulacja czy tak sie nie da ? jesli to glupie pytanie to sorki ale nigdy nie pilnowalam swojej owulacju :O i nie wiem jak to jest :(

Pije wlasnie kawke i mam nadzieje ze dzien bedzie spokojny i takiego dnia rowniez wam zycze :tak::tak:

katka - podziwiam, jestes silna mi zawsze ciezko czekac na testowanie :(:( !! Trzymam za ciebie kciukji :):)

Odezwe sie jeszcze ! :tak::tak:

Ja już testowałam w niedziele i jedna kreska, @ brak a niby miała byc 10.11:p mam jeszcze jeden test wiec:D:d
chociaz pewnie i tak dzis nowy jakis kupie:D

katka - aha ja sie trace czasami bo nie mam czasu systematycnzie czytac tylko podczytuje tu na tel. tu na kompie :( ! niech ta okropna @ juz nie przychyodzi tylko na ferie jedzie :D

reklama
Latam tylko w te i wewte do łazienki bo czuje ze coś cieknie i sprawdzam czy to nie małpa.... ale to biały śluz...i coś tak brzuch zaczał mnie ciągnąc... dół brzucha...

Do góry