reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Witajcie dziewczyny,

Iwonka witaj, trójeczka dzieci - pięknie, też bym chciała mieć :-)

Bella - a może to tylko plamienie będzie? Jeszcze niewiadomo, choć nie chcę Cię nakręcać.
Ritta - dajesz radę? Podziwiam Cię, dzielna z Ciebie kobieta - musisz już być bardzo przemęczona.. :-(

Tweety - też bym odpuściła ten cykl..

Katka przykro mi, z powodu zgrzytów u Was, spróbujcie porozmawiać, dobrze byłoby jakby ktoś z Was popuścił trochę, aajj główka do góry!:tak:

Caroline ja miałam robić dwa razy dziennie dzisiaj, ale wyszła mi już o 12 wyraźna więc nie robiłam już. Myślę, że jak będą Ci wychodziły testy stopniowo tak jak u mnie (robiłam w sumie 5) i z dnia na dzień była coraz wyraźniejsza to nie będziesz musiała wykonywać ich 2 razy dziennie.

Jestem po testach owulacyjnych, do wglądu daje dla zainteresowanych jak to wyglądało u mnie.. LH.jpg

Jedno zdjęcie robiłam z fleszem więc śmiesznie to wygląda z innymi :-p Suma sumarum szczyt LH był wyraźny - bo kreska na trzecim teście ciemniejsza od pierwszej i ten test uznałam za pozytywny.

Załączniki

• LH.jpg
    LH.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
Adelo to teraz czekamy na takie piękne ciążowe :tak:
Ritta trzymam kciuki!

Dziękuję Lisica - ale możesz mnie zatuc - wątpię... - jakoś tak podeszłam lajtowo to tego cyklu, nie mam już sił myśleć co będzie, za dużo ostanio było niepowodzeń w innych kwestiach życiowych. Ale fajnie widzieć takie dwie kreseczki przyznaję:-)

A może w tym jest klucz - żeby podejść lajtowo? Życzę ci tego z całego serca :-)

Wychodzę z założenia, że jeśli jest nam dane mieć, to będzie wcześniej czy później, a jeśli nie, to widocznie tak ma być i są ku temu powody, żeby tak było..:tak: Do testów ciążowych raczej nie podejdę w tym cyklu.. przynajmniej do planowanej @ na pewno nie, a potem co będzie to będzie :-)

U mnie dzisiaj 46dc...@brak, testy negatywne (kilka dni temu), biorę duphaston i czekam. Mam zatestować po 9 dniach brania, żeby jak coś nie zaszkodzić przerywając branie. Ech, a miało być tak pięknie :(

Hej
Witam was kochane w ten jakże pochmurny dzień, ciemno, szaro i ponuro. Ja dalej nie mam @ ale to kwestia czasu, piersi przestały bolec.
Katka dzięki za pocieszenie, tobie też wiele wytrwałości, wiem co to znaczy kłótnia, i jeszcze jak się nie mieszka blisko mamy, tez mam ochotę uciec do niej, wtedy się czuję w tym domu obco, i jakbym sama była na tym świecie, ale po burzy zawsze wychodzi słońce i tego słońca ci zyczę.

reklama
Do góry