iwonka-biedronka, niestety ja Ci nie mogę powiedzieć nic na temat leków które zażywasz, ale jak napisała jedna z nas, lekarz wie co robi wiec cóż pozostaje.. zaufać.
A ja mam problem również z tej kategorii, ale nie mnie on dotyczy ale mężulka. Chodzi o taki lek proscar, to coś na prostate, ale efekt uboczny działa pozytywnie na wypadanie włosów, stąd przyczyna brania. Już odstawił, udało się wreszcie, choć było cieżko.., ale dopiero tydzień. Ulotka mówi jasno, że może sprawiać problemy przy staraniach, moze być po prostu trudniej. Gdzieś wyczytałam, że lek ten powodował iz spory % plemników miał nieprawidłową budowę, przynajmniej u kogoś kto badał swoje nasienie przed i po roku zażywania.
Mój gin zalecił żeby mąż odstawił przynajmniej ze dwa tygodnie przed staraniami. No i tu się głowię znowu. Czekać do grudnia czy starać się??
Co to znaczy plemniki o nieprawidłowej budowie?
Moze któraś z Was miała z tym lekiem coś wspólnego?
Tak chciałam sierpień!!!
A najbardziej to marzył mi sie maj, ale to już przeszłość...
@ miała przyjśc we wtorek ( podejrzewałam ze luteinka wydłuzy mi jak poprzednio cykl do 28 dni) ale przyszła dziś (czyli cykl 26 dniowy..) i bardzo źle ją znoszę. Pierwszy dzień chyba zawsze najgorszy, no to dziś był baardzo bolesny, jak juz nie pamietam kiedy....
Liczyłam dzis na II kreski u Ciebie katka! Może jutro