reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Amaliee cudny ten Twój królik:-D Zawsze mi się marzyło mieć królika, ale rodzice nie chcieli się zgodzić, miałam potem dwa chomiki i rybki :p

Co do chodzików itp. to mała już od ponad miesiąca sama śmiga, więc nie potrzebne:szok: Stoliczki do karmienia i inne bajery ma po siostrze, a rodziców wolała bym nie pytać, bo wiadomo kasa:confused2: Ja nie mam nic przeciw dawaniu pieniędzy na prezent, ale oni to by chcieli brać, ale żeby coś w zamian to już nie, swoich chrześniaków traktują jak powietrze i na nich oszczędzają, a od innych to by ciągnęli jak najwięcej:sorry: Chcielibyśmy coś kupić tak, żeby było wiadomo, że to dla małej:tak:

reklama
Amaliee ja uwielbiam takie wspomnienia :-D my z mężem też mamy mnóstwo wspaniałych wspomnień i do tej pory wspominamy :-) a śmiechu co nie miara jest :-D:-D:-D
twetty ja kupiłam w aptece i chyba bałabym się zamówić na allegro.. nie wiem czemu.. a przepłaciłam masakrycznie bo dałam za 5 szt 36 zł..
bubblesgirl my teraz na etapie roczku jesteśmy.. no więc lego duplo!!! i to najlepiej zestaw zoo ze zwierzakami.. chwila moment i dzieciaki zaczną się interesować klockami a duplo są meeega porządne! dodatkowo jeszcze rowerek biegowy - dziecko może już siadać na rowerek biegowy około 1,5-2 lat a fajny porządny prezent.. dodatkowo huśtawka - gadżet nr 1!!! zarówno do domku jak i na dwór! dodatkowo ( bo nie wiem jak budżet) zabaweczki typu gąsiennica gawędziarka lub szczeniaczek uczniaczek z fisher price, jeśli pociecha jeszcze nie chodzi to kula-hula, garnuszek na klocuszek z fisher-price też rewelacja! zaraz sobie coś jeszcze przypomnę :-D a jaka kwota? bo nie doczytałam chyba :-( chłopiec/dziewczynka?

Witam was! Ciekawe historie poznania co nie ktore. U nas wlasciwie poznalismy sie przez moja kolezanke ze studiow. Jej owczesny chlopak mial kolege- mojego obecnego meza. Pewnego razu umowilismy sie na dyskotece. Kazda przyjechala ze swoja paczka i wtedy tez poznalam mojego. Potem zaczal przyjezdzac do mnie do Wrocka- tam studiowalam. I tak sie to rozkrecalo. W tym roku nam stuknie 10 lat razem, w tym 6 po slubie. Bosheee kiedy to zlecialo, to sama nie wiem. Adelo- sama jestem ciekawa jak podejsc do tych paskow owu. Bede za tydzien to sprawdzac. Tam niby pisze, ze blada kreska to nie to. Ovu bedzie, jak juz ta mocna jest. Ale my pewnie bedziemy dzialac juz jak jakakolwiek bedzie :). I tez sie zastanawiam, jak czesto. My chyba jednak codziennie bedziemy. Poprzednie dwa cykle byly co 2-3 dni i nic z tego nie wyszlo.

fimka baaalujjj bo za miesiąc już nie popijesz jak fasolka będzie :-D poszłam w twoje ślady - martini+sprite z lodem :-D
mexi a do tej pory stosowałaś testy owu czy po prostu z wyliczeń wiedziałaś kiedy masz owulację?
anulka wirtualnego łyka mogę ci dać - ale tylko wirtualnego :-D

Jeja, jak wszystkim tu dopisuje humor dzisiaj :-)

Caroline, Mexi -
sama do końca nie wiem. Ale tak raczej wszędzie piszą, że od wystąpienia szczytu LH (czyli pojawienia się dwóch wyraźnych kresek) w ciągu najbliższych 24h (36, różne podają ) następuję owulacja, więc wywnioskowałam, że skoro dzisiaj była już ciemniejsza niż poprzednie, ale jeszcze nie tak wyraźna jak ta pierwsza kontrolna kreska, to mogę mieć najwcześniej w niedzielę, o ile jutro wyszłaby już wyraźna.

reklama
Do góry