reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Poważne tematy na taśmie...

My jesteśmy wierzący i praktykujący. Tak jak większość z Was byłam zrażona do księży, którzy mieli byle jakie podejście do swoich obowiązków. Zmuszałam się żeby pójść na mszę. Jednak zależało mi na tym i jako katoliczka, uważam że jestem w stanie poświęcić godzinę tygodniowo Bogu. Tu, gdzie mieszamy, znaleźliśmy świetną mszę i księdza, który ją prowadzi. To msza dla rodzin z dziećmi. Jest konkretna, choć trwa tylko 25-30min (ze względu na maluszki), ale ksiądz mówi bardzo treściwie. Dodatkowo ma bardzo sympatyczną aparycję i (możecie nie wierzyć) aż chcę iść wysłuchać przekazywanych przez niego mądrości. Wydaje się być prawdziwym księdzem z powołania!

Nikomu nie narzucam swoich poglądów czy wiary i toleruję wszystkie inne wyznania.
Ale będąc kiedyś jedną nogą na "tamtym świecie" dziękuję teraz Bogu za każdy nowy dzień...
Wierzę, że to dzięki Niemu mogę być tu z Wami ;)

Wiadomo, nie jestem idealna i popełniam błędy, jak każdy, ale staram się :)

Fuma ja też będę robić w weekend rogale marcińskie! ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Co to za rogale? Dajcie jakiś przepis sprawdzony :p
Kto lubi pracować? Bo chętnie oddam cały kosz ciuchów do wyprasowania :-D wieczór mam z głowy, muszę jakiegoś dobrego filmu poszukać bo chwilę mi zejdzie...

Jak nie dzis to jutro ;) A o ktorej robilas test ?

O 17 robiłam. Tak się tylko zastanawiam nad teorią częstego współżycia w czasie dni płodnych. Nie wiem jak to jest - Czy jest wskazane czy nie, ile czasu faktycznie potrzebują plemniki na rozwój od ostatniego wytrysku itd..:tak:

O 17 robiłam. Tak się tylko zastanawiam nad teorią częstego współżycia w czasie dni płodnych. Nie wiem jak to jest - Czy jest wskazane czy nie, ile czasu faktycznie potrzebują plemniki na rozwój od ostatniego wytrysku itd..:tak:

Niektore dziewczyny stosuja taktyke przytulanek codziennie i zachodza ale mi lekarz zalecal co drugi dzien.

Skoro dzisiaj mi nie wyszedł test, to najwcześniej mogę mieć i tak w niedzielę owulkę, jeśli jutro się pokaże coś bardziej w ogóle. Więc ja zmykam i idę się szykować na powrót mojego :-D

reklama
Do góry