reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Inis BublleGilr ale własnie problem jest taki że mi sie strasznie chce siusiac , a może poprostu zrobie jak wstane do małej w nocy przeważnie kladziemy sie spac o 22 to jakbym wstałą po 2 to juz moge tak?

Mam wrażenie że nie czuję sie tak jak zawsze, wiem że mogłam się już wkręcić i mój " móżdzek" sobie wkręcił tą ciąże, ale
1. chodzę częsciej siusiu
2. te żyły na cyckach mimo że nie mam wrażliwych piersi
3. Te wymioty z rana zaraz jak wezme łyka kawy o 4 dni?
4. jestem zmęczona?
Ogolnie nie mam siły na nic, nawet nie chce mi sie sprzątac, jestem kompletnie bez zycia i użycia:D
Mój M niezadowolony, muszę mu to jakoś dziś wynagrodzic...dziś w planie mam schab pieczony z zurawiną..

Lol :szok: 8.25 a moje dziecko jeszcze spi??

ale mimo wszystko bardzo bardzo chce zeby był 2 kreseczki ale czuje ze sie zawiode...

Super że chociaz wy pocieszycie dobrym słowem, fajnie że tu jestem i trafiłam na wątek z tak wspaniałymi dziewczynam.

Dziękuje że jestescie:-*

reklama
Hmm myślę, że jak najbardziej możesz zrobić w nocy skoro nie masz innej możliwości, tutaj każda trzyma kciuki za Twoje II:-) A może a nóż to nie Twój "móżdżek" tylko fasolinka Ci daje znać o sobie;D To co testujesz jutro?

Inis BublleGilr ale własnie problem jest taki że mi sie strasznie chce siusiac , a może poprostu zrobie jak wstane do małej w nocy przeważnie kladziemy sie spac o 22 to jakbym wstałą po 2 to juz moge tak?

Mam wrażenie że nie czuję sie tak jak zawsze, wiem że mogłam się już wkręcić i mój " móżdzek" sobie wkręcił tą ciąże, ale
1. chodzę częsciej siusiu
2. te żyły na cyckach mimo że nie mam wrażliwych piersi
3. Te wymioty z rana zaraz jak wezme łyka kawy o 4 dni?
4. jestem zmęczona?
Ogolnie nie mam siły na nic, nawet nie chce mi sie sprzątac, jestem kompletnie bez zycia i użycia:D
Mój M niezadowolony, muszę mu to jakoś dziś wynagrodzic...dziś w planie mam schab pieczony z zurawiną..

Lol :szok: 8.25 a moje dziecko jeszcze spi??

ale mimo wszystko bardzo bardzo chce zeby był 2 kreseczki ale czuje ze sie zawiode...

Super że chociaz wy pocieszycie dobrym słowem, fajnie że tu jestem i trafiłam na wątek z tak wspaniałymi dziewczynam.

Dziękuje że jestescie:-*

Mam te same objawy oprucz mdłości ale tez sie nie chce nakrecac...

A tak wogule to witam was kochane;-) Hmm @ nadal brak ale nastrój paskudny,jestem pełna stresu i latam co chwila majtki sprawdzac...Jeszcze 3 dni... wytrzymam choc mogłabym dzis juz testowac ale się boje...

No testuje testuje mam te testy z allegro za 1 zł, ale dziś pewnie jeszcze poproszę kolezankę zeby mi jakies 2 inne kupiła w miescie bo potem moge nie miec okazji jechac bo niedziela... i 11 listopada wypada...

Inis tak mi sie rano strasznie nie dobrze robi, i muszę iśc to z siebie "wyrzucic" bo nie daje rady...

Więc powiem wam tak co do mojego obiadku dzis schab.... a z Nadią w pierwszej ciązy nie tknęłam mięsa...odrzuciło mnie.... zobacze czy schab tkę:)

Witajcie

Inis u mnie w poradku wszystko zylam wczoraj tylko na mojej kapuscie (eszyatko inne byli ble)...

Wiem wiem ze nie wolno ale takiego smaka zrobilyscie ehhh

Katka mialam podobnie bol glowy raz dlabszy raz okropny, tez tak siku chodzilam a w dzien testowania dalam raze o 1:30 zrobilam i do rana juz nic...na biega potem lalam do pojemniczka hihi krzyz mnie bolal i boli nadal... wiec trzymam &&&& za jutro:) moj tez mi dzis kupi tesciora hihi chce miec mocna pamiatke a nie takiego bledziocha ;D lewy cyc mam twardy jak kamien:/ prawy mniej:) nie mam weny na nic a trzeba sprzatac bo dzis rodzice i brat nas nawiedzaja:)

Lisica hahaha !! płomienny romans :-D mąż nie zazdrosnyyy? :-D:-D:-D
inis cytat wydrukuję i ląduje u mnie w sypialni nad łóżkiem :-D czy to się nazywa kacccc? :-D idź na spacerek po świeże bułeczki na śnaidanko - spacerek dobrze zrobi :-D
bubblegirl moja ala też wszystko bierze do buzi ale te zwierzątka duplo zawsze z ciekawością ogląda.. te ludziki też bierze do buzi ale nie daray ich obgryźć albo czegoś urwać bo to naprawdę porządne zabawki.. jak zbuduję jej wieżę z klocków to zawsze rozwali i się cieszy :-) myślę że jeszcze kilka miesięcy i będzie robiła podchody.. moja chrześnica dostała duplo na roczek i zaczęła nim się szybo bawić.. są takie "pierwsze zestawy" na allegro.. i sczerze to ma 4 lata i dalej się bawi także zabawka na lata.. i nawet jak to nie jest zabawka typowo na teraz to zobaczysz że będzie zadowolona za kilka miesięcy.. z fajnych zabawek edukacyjnych to polecam z fishera (najlepsze jakościowo - leciały z różnych wysokości, były gryzione oślinione i dalej dają radę) mogę polecić tak jak pisałam gąsiennicę gawędziarkę FISHER PRICE GĄSIENICZKA GAWĘDZIARKA N1197 ZABAWKI (3682603647) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , szczeniaczka uczniaczka SIOSTRZYCZKA SZCZENIACZKA - FISHER PRICE - BFY33 (3683033953) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , fajny jest też nocniczek FISHER PRICE - NOCNIK ZE SPŁUCZKA - GRAJACY W1330 (3683035523) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. my zdecydowaliśmy się ze względu na małą powierzchnię na taką huśtawkę (aluśka ją uwielbia) HUŚTAWKA WOREK BUJAWKA GRUSZKA IKEA EKORRE KOMPLET (3666066211) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. albo po prostu bon do smyka i będą musieli coś sami małej wybrać :tak:

trzymam kciuki za wszystkie testujące staraczki ;-) :-D
buziaczki i miłego dnia :-)

Hej, witam ledwo żywa. Jeszcze takich bóli nie miałam... Ketonal znów w ruch.
Inis ooo to mocno było wczoraj :-D weź zimny prysznic to się trochę otrzasniesz i pij dużo (tylko nie % :-D)
Caroline mąż miał nocke więc czego oczy nie widziały... :-D
Ritta i jak córcia? Będzie punkcja? A Tobie już przeszło?
Katka trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie!

Inis, piekny cytat. Ja sie staram kierować ta maksymą w życiu. Nie zawsze mi sie udaje, ale i tak wszyscy mówią, ze szalona jestem:)) huhu... Ale poimprezowaliscie. Ja nie lubię mieć kaca na drugi dzień. Po swoim weselurzez pól roku prawie codziennie popijalam sobie po kieliszeczku wina przed snem, degustowalam prezenty. I wypilam pól szafy dużej ubraniowej, gdzie butelki były ułożone poziomo, tego wina. :)) a teraz mnie całkiem od alkoholu odrzuciło.

Ookatkaoo zrób tego testa nawet dziś, poprostu wstrzymaj sie z piciem jak najdłużej i z siusianiem tez. Coś mi mówi, ze wyjdą piękne II.&&&&&

A ja właśnie wróciłam od gina. Dwa mniejsze pecherzyki zostały - 14 i 15 mm, a większy pękł, jest cialko żółte. Sama juz nie wiem, czy w dobrym czasie sie bzykalismy. Gin mówi, ze w dobrym. Z ciekawostek - od wczoraj mam wrażliwe i bolace piersi. Tak samo miałam, jak zaszlam w kwietniu w ciaze. Czekam na rozwój wydarzeń.

reklama
Do góry