reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Hej dziewczyny teraz to wogule nie ma rejonizacji ani na szpital ani na ginekologa. Ja chodze na NFZ i bardzo jestem zadowolona,fachowa opieka wszystkie badania,USG na miejscu też za free dodatkowo zawsze od mojej pani jakąś gazetke czy próbke dostałam;-) I tylko 1-2 tygodnie na wizyte. A jak myslicie jak bede w tej ciazy to kiedy isc do gina??

reklama
Dzięki dziewczyny, mam nadzieje że dam rade wytrzymać do niedzieli...

Anastazii-
W końcu jesteś, wszystkie się martwiłyśmy gdzie się podziewasz, powiedz mi kochana to skąd ty jesteś że u was śnieg?:szok: No i najważniejsze jak się czujesz? Super że wiesz już kiedy masz wizyte:)

Lisica- nie dobra ta @ że przyszła... może będzie prezent pod choinkę? albo spóźnionego mikołaja?:D

Sory ze dopiero teraz , napisałam rano ale tak sie źle czuje, już 2 razy wymiotowałam... nic nie mogę jeść...sorry zjadłam jedną kromkę bo już musiałam i kupiłam sobie małą pepsi w szklanej butelce bo to mi zawsze pomagało jak miałam coś z żołądkiem... zaraz się napije i zobaczę czy mi przejdzie...

Dzwoniłam do przychodni są już wyniki Nadusi Mononukleoza ujemna, ale jadę po 15 do lekarza i będę wiedzieć czy idę we wtorek do pracy... czy dalej będę w domku..

No i babcie odwiedzę bo chce jej dać Nadusi zdjęcie z przedszkola Nadusi z kalendarzem na przyszły rok.

Nawet nie mam siły robić obiadu. Koleżanki się ze mnie śmieją ze chodzę i się cały czas wącham... a ja mam wrażenie że śmierdzę...??

Lisica i Fimka przykro mi Kochane! Ale tak jak piszecie, nastepny cykl juz na pewno sie uda! I będziemy sierpniowkami, bo mnie ewentualny termin wychodzi na 1-2 sierpnia:)) hehe....

Mnie brzuszek troche pobolewa. Nie wiem czemu. No ale nic sobie przez dwa tygodnie obiecalam nie wkrecać.

ja tez Zary nie znoszę, jeszcze nic tam nie kupiłam. Nie wiem skąd taki szał na ta markę. A ostatnio kupiłam sobie aż 4 swetry każdy po 50 zł w sklepie normalnym, nie sieciowce. I wiecie co - super jakość, delikatne, nie takie szmaty. No swetry ślicznie takie jakie kiedyś były. Zauważyłam, ze w galeriach to mi sie jedynie buty i torebki podobają.

Dzięki dziewczyny, mam nadzieje że dam rade wytrzymać do niedzieli...Anastazii- W końcu jesteś, wszystkie się martwiłyśmy gdzie się podziewasz, powiedz mi kochana to skąd ty jesteś że u was śnieg?:szok: No i najważniejsze jak się czujesz? Super że wiesz już kiedy masz wizyte:)Lisica- nie dobra ta @ że przyszła... może będzie prezent pod choinkę? albo spóźnionego mikołaja?:DSory ze dopiero teraz , napisałam rano ale tak sie źle czuje, już 2 razy wymiotowałam... nic nie mogę jeść...sorry zjadłam jedną kromkę bo już musiałam i kupiłam sobie małą pepsi w szklanej butelce bo to mi zawsze pomagało jak miałam coś z żołądkiem... zaraz się napije i zobaczę czy mi przejdzie...Dzwoniłam do przychodni są już wyniki Nadusi Mononukleoza ujemna, ale jadę po 15 do lekarza i będę wiedzieć czy idę we wtorek do pracy... czy dalej będę w domku..No i babcie odwiedzę bo chce jej dać Nadusi zdjęcie z przedszkola Nadusi z kalendarzem na przyszły rok.Nawet nie mam siły robić obiadu. Koleżanki się ze mnie śmieją ze chodzę i się cały czas wącham... a ja mam wrażenie że śmierdzę...??
kochana w Norwegii jestem:):):)czuje się dobrze choć przychodzą chwile kiedy musze się przytulic do kibelka haha:):):)cos mi się wydaje ze ty za chwile tez nam tu pokazesz obie kreseczki bo takie dolegliwości to nie na grype haha:):):)

Dziewczyny apropo ksiązek ja polskich nie lubie ale poleca co ostatni przeczytałąm i się podobały
-Camilia Lackberg- Latarnik,Księżniczka z lodu.
-Tess Gerritsen(moja ulubiona autorka)-Ostatni który umrze,ścigana,Chirurg,Skalpel,Śladem zbrodni,osaczona,Ogród kośći,ciało,Dolina umarłych. No i oczywiście harry poter,zmierzch,pamietniki wampirów;-))

dziewczyny wlasnie zamowilam sobie w Polsce usg na 23 grudnia:):):) bo na swieta jedziemy do polski :):)ale cena....brak slow....200zl usg 3d lub 4d plus 160zl. badanie.....

domka12 ja w pierwszej ciąży szłam od razu jak mi test wyszedł.. chciałam żeby mnie jak najszybciej ginekolog obejrzał i zlecił najpotrzebniejsze badania.. chciałam się upewnić że pęcherzyk jest tam gdzie powinien i zobaczyć moje maleństwo już w pierwszym etapie jej życia :-)
ookatkaoo ty chyba nawet testu nie musisz robić :-D hihi :-D
anastazi suuper że przed samymi świetami ci się udało załatwić usg.. to piękna pamiątka - a 3d/4d to już w ogóle boskie jest :-)

co do zakupów to ja lubuję się w reserved, hm, house czasem mohito.. a moją aluśkę to zawsze obkupuje w ciucholandach - szok zawsze kupuję firmówki które nie wyglądają jakby je ktokolwiek chociaż raz założył.. ostatnio kupiłam jej dwie reklamówy pełne za 150 zł.. na zimę już ma dwa piękne płaszczyki, jedno futerko i dwa kombinezony.. nawet nie będę się przyznawała za ile to kupiłam :szok:

amaliee az włos jeży się na skorze jak czytam o tych lekarzach u was...jak można być ginekologiem i nie rozpoznać czy ktosc jest cz nie w ciąży.....nie mowiac już nic o dzidzi które zawinelo się w pepowine.....:(

reklama
Do góry