reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Przyszły mi własnie testy a allegro i nie wytrzymałam i zrobiam jeden, tak jak myślałam 1 kreska... ale nie załamuje sie może dlatego że dziś sporo herbaty wypiłam i juz ta godzina zrobie jutro rano z porannego moczu

reklama
a co do ksiazek... Czytalam ostatnio 'ulice Rajskich dziewic'.bardzo ciekawa.opowiada o kobietach w Egipcie.
Katka trzymam kciuki:)

Ostatnia edycja:
Ritta no zatestuje jutro bo mnie zżera ciekawość ale coś czuję że będzie 1 krecha. Objawów na @ póki co brak.
Kobietka ja nie lubię polskiej twórczości - ani książek, ani filmów, ani muzyki :-/ jakaś taka antypolska jestem :-D chociaż jedna książka polska mnie poruszyła. Nie pamiętam autora ale była to książka Bidul, o chłopcu z domu dziecka.
Ja lubię książki Nory Roberta, Sandry Brown, uwielbiam Jodi Picoult za jej nietradycyjne i często kontrowersyjne tematy, ale czasem dobra zakończoną jest taki Christian Grey czy Giddeon Cross :-D

Przyszły mi własnie testy a allegro i nie wytrzymałam i zrobiam jeden, tak jak myślałam 1 kreska... ale nie załamuje sie może dlatego że dziś sporo herbaty wypiłam i juz ta godzina zrobie jutro rano z porannego moczu

z listy wynika ,że masz termin na 10.11 może poczekaj jeszcze z testem , no chyba ,że bardzo chcesz , ja z poprzednich staranek pamiętam te ciągłe samotne kreski , które mnie dołowały , a jak mi raz przed @ wyszły dwie ,a potem przyszła @ w terminie to nie pytaj totalna załamka ,dlatego wszystkim radzę poczekać przynajmniej do terminu @ , mój gin mawia ,że najlepiej robić je w 35dc przy cyklach 28 , 30 dni.

ale drukujecie no ja przed poludniem prasowalam jeszcze nei skonczylam...najgorsze zostalo czyli posciel:/
usypialam malego przed 13 i zasnelam pierwsza od niego i wlasnie sie budzi ehh ale odpoczelam:/ lece bo krzyczy...

Ja alkoholu nie miałam w domu, ale za to dyktaturę jednego wodza - mojego taty to tak :-:)-:)-( Całe życie musi być tak jak on chce, on ma zawsze racje, do błędu się nie przyzna a my, jego dzieci, to nic nie potrafią, są głupie, niemądre, zawsze wszystko źle. Mamie nie pomaga po dzień dzisiejszy, sama musi ze wszystkim sobie radzić. Za dziecka zero przytulenia, rozmowy.. chodzenie z nim po znajomych a nie na plac zabaw. Dla mamy ważny jest dom, a dla niego wszystko inne. Więcej zrobi dla obcego niż dla nas. Oj jakie ja miałam problemy ze sobą. Zaniżoną samoocenę, brak dowartościowania. Nie miałam wzoru mężczyzny, dlatego bałam się być z mężczyzną. Jak sobie z tym poradziłam - to już inna bajka.

Ale tak to jest każdy z nas z czymś się boryka z dzieciństwa. Najważniejsze, to wychodzić poza krąg swoich ograniczeń.

Cześć

Dziewczyny ja tak na szybko.Przepraszam,ze każdej nie odpiszę, jutro to na pewno zrobię. Koszmarnie się czuję dzisiaj:baffled:.

Byłam dzisiaj u ginki i Tak: COŚ tam jest-prawdopodobnie mięśniak. Wcześniej się nie ujawniał bo miałam pełny albo niepiełny pęcherz już nie pamietam z tego wrażenia.No to fajnie, tego jeszcze nie miałam.Dostałam luteinę i skierowanie na betę tak,że jutro już coś będę wiedziała.Chociaż na ciąże nie liczę przy tym progesteronie.Ale nic to walnę sobie luteinkę i wreszcie się doczekam @. Dostałam też skierowania na HSG ale nie mam na badanie czystości pochwy to nie wiem.Pomyślę nad tym jutro bo dzisiaj zdycham.

Kupiłam mu te dwa drobiazgi do auta i zarezerwowałam bilety do kina na film, który chciał zobaczyć. Myślę teraz nad jakąś komedią na wieczór, macie pomysł? Coś totalnie śmiechowego do pooglądania razem. Chce się wyluzować i domyślam się, że jemu też się to przyda. :yes:

Kupiłam mu te dwa drobiazgi do auta i zarezerwowałam bilety do kina na film, który chciał zobaczyć. Myślę teraz nad jakąś komedią na wieczór, macie pomysł? Coś totalnie śmiechowego do pooglądania razem. Chce się wyluzować i domyślam się, że jemu też się to przyda. :yes:

Polecam "Dom Bardzo Nawiedzony" Nie pamiętam na jakiej komedi sie tak uśmiałam jak na tej... rewelacja normalnie..

Możecie pomyśleć ze jestem głupia, ale normalnie z godziny na godzine te żyly robią sie coraz bardziej widoczne....

reklama
Fuma kurcze, niefajnie... Ale wiesz - luteina jest bezpieczna, albo wywoła @ albo wspomoże ciąże. Poród badania i daj znać Kochana.
Inis ja komedii mało oglądam, ale zawsze się odprężam przy teorii wielkiego podrywu, tyle że to serial. Taki typowy odmózdzacz ;-)

Do góry