reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Dzień dobry kobietki!
Mam chwilkę to pisze!
Przesyłamy Wam wszystkim fluidki oczywiście i dużo pozytywnej energi!
Ja czuje sie dobrze.. :)
Trzymam bardzo mocno kciuki za testujące i starające! :) ;)

Jeszcze tylko napisze parę słów o płci.
Wiem że każda myśli zeby było zdrowe.. I ja tez tak myślę chce aby nasze dziecko było zdrowe i silne. Jeżeli miałabym sprawdzać te wszystkie rzeczy to po prostu zamiast staranka, przytulanki byłyby czymś miłym stały by sie czymś okropnym..
Jak większość myśli jaki urwisek rośnie w brzuszku, ale dla każdej z nas liczy sie serduszko bijące i zdrowo rozwijające sie dziecko.

Dobra kobietki teraz uciekam, bo czas goni.. A autobus może mi uciec :D
Ściskamy Was mocno!!! :*

Hej:)

Witam nowe staraczki:p
Własnie mąż wyszedł do pracy i wstałam:D dziś była walka w nocy bo skończyło mi sie mleko sojowe dla nadusi a zauważyłam dopiero wieczorem, nie było juz gdzie kupic do najbliższej biedronki 10 km;/ Ale mimo wszystko sie wyspałam:p:p

Fimka Fimka!!!:) Trzymam kciuki słońce:)
Czekamy na wieści:)

Blueberry, Anulka198424, Karolq7, Anastazii
i inne zafasolkowane jak się czujęcie??

Ehhh dziś już sroda.. dni do niedzeli:D ale raczej czuje ze nie udało sie:(

Caroline ty chyba dziś tez testujesZ?
.

Hej moje Babeczki!
Raport z porannego siusiania:

ilość kresek: I
@: brak
humor: słaby
cel: aby na Mikołaja się udało!

Dziewczyny dzięki za wsparcie! Jesteście ogromną podporą! :tak:

Życzę miłego dnia i witam cieplutko nowe staraczki!
Adelo, czy opuszczasz nasze forum? Co się stało?

Ostatnia edycja:
Hej moje Babeczki!
Raport z porannego siusiania:

ilość kresek: I
@: brak
humor: słaby
cel: aby na Mikołaja się udało!

Dziewczyny dzięki za wsparcie! Jesteście ogromną podporą! :tak:

Życzę miłego dnia i witam cieplutko nowe staraczki!
Adelo, czy opuszczasz nasze forum? Co się stało?

Fimka a jaki test robiłas?? Mycho będzie dobrze, zobaczysz, Jak nie teraz to za miesiąc, ja też juz sie z tym pogodziłam, doszłam do wniąsku że za bardzo sie napaliłam i napewno nic z tego nie będzie:(

Fimka a jaki test robiłas?? Mycho będzie dobrze, zobaczysz, Jak nie teraz to za miesiąc, ja też juz sie z tym pogodziłam, doszłam do wniąsku że za bardzo sie napaliłam i napewno nic z tego nie będzie:(

Test z allegro - kasetowy 25mlU.
Katka, ja już też sie pogodziłam, że teraz lipa.
Musimy obmysleć jakąś dobrą taktykę na przyszły miesiąc!
Chociaż czekaj, czekaj, co ja mówię! Ty masz jeszcze 4 dni do testowania! To już w tę niedzielę!! :szok: Ale czas czybko leci!

Test z allegro - kasetowy 25mlU.
Katka, ja już też sie pogodziłam, że teraz lipa.
Musimy obmysleć jakąś dobrą taktykę na przyszły miesiąc!
Chociaż czekaj, czekaj, co ja mówię! Ty masz jeszcze 4 dni do testowania! To już w tę niedzielę!! :szok: Ale czas czybko leci!

Tak wiem, niby nie czuje sie jak na miesiączke, ale żadnch oznak nie mam, cycki nie bolą, żył nie ma na nich a przy Nadi miałam straszne... może jeszcze za wczesnie, popatrz Anulce naszej tydzien po dopiero wyszedł, puki nie ma @ nic nie jest przesądzne.

Ada... słoneczko, nie smutaj, za miesiąc bedziemy sierpnióweczkami:D

ookatkaoo nie nie.. ja dzisiaj oczekuję na @.. październik sobie musiałam odpuścić bo brałam silne leki - miałam jeszcze niespodzianki po porodzie i ginekolog kazal mi odczekać.. także moje pierwsze staranka z drugim dzidziusiem będą listopadowe ;-) ale tu jest taka fajna atmosfera że chciałam dołączyć już wcześniej do was chociaż wiedziałam że w październiku nie mogę się starać..
Fimka porwie was szaleństwo i magia świąt i się uda !!! nic tak dobrze nie robi jak przytulanki pod choinką :-D
domka taka senność że śpisz do 10? nie chcę nic mówić ale jak byłam w ciąży to na początku też spałam do 10 :-)
adelo no właśnie opuszczasz nas? nieeeee!!! :-:)szok:

ja właśnie wstałam - wyczekuję @ ale nic nie ma.. może jutro przyjdzie.. bo przyjdzie w tym miesiącu na pewno.. ale w następnym już będę się modliła żeby nie przyszła.. :-D miłego dnia wszystkim - u nas pochmurnie, deszczowo i przygnębiająco :-(

reklama
Katka - czuje sie dobrze, mimo ze teraz siedzę w autobusie, i czuje jak mój żołądek pływa.. No i zgaga wróciła. :)
Kobietko do niedzieli jeszcze pare dni i byc może test Cię zaskoczy, czego Ci bardzo życzę! :)

Fimka - ja jestem tego zdania, póki @ nie ma to jeszcze nie jest nic przesądzone, kochana! A jeżeli naprawdę sie teraz nie udało, to trzymam kciuki za następny cykl! :*

Ada - trzymam kciuki za następny cykl, i obyś 3.12 zobaczyła kreseczki! :*

Do góry