reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Fimka co do imion to ja już miałam tyle pomysłów, że szkoda gadać:-D co rusz mi się jakieś inne podobają, będziemy mieli ciężki orzech do zgryzienia jak faktycznie przyjdzie wybierać imię:zawstydzona/y:

reklama
Witam sie :)

Ja juz z gorąca kawa, w sumie juz druga bo w domu nie dopilam :0!

Witam nowe staraczki i powodzonka zycze :):)

No ja zabrzyszkiem tez bardzo tęsknię :0! Kopniaczki itd. O tak to bardzo magiczny czas ale wiem ze z druga ciazo będzie mi trudniej z brzuszkow , wiecej obowiązków, pracy itd. Alleeee da sie radę i juz doczekać sie nie moge ! Na razie czekam na wizytę u ginka za dwa tyg. Ale oczywiscie miedzy czasie nie bede dopuszczać ;);)

Jeśli chodzi o płeć dziecka to ja tez zgadzam sie na wszystko :):) moge mieć drugiego synka, może być parka byle zdrowko było :):)

Podczytuje i pisze ciagle z telefonu i nie mam jak zajrzeć na wątek prywatny, spróbuje wieczrkiem !:)

Pozdrawiam wszystkie serdecznie :)

Ja tez tesknie za brzusiem:) kopniakami i jak noge pod zebra podkladal:) tez chcialabym corcie ale juz "cos" jest we mnie i nie bede przezywac co byle by zdrowe bylo:) bedzie cora bedziemy sie cieszyc bedzie syn tez bedzie radosc...choc moja mama rzucila tekst ze dziewuszka bedzie a to sie okaze hehe
Teraz najwazniejsze zeby za tydzien zobaczyc bijace serduszko tyle:)

Witam.

inis piękne co napisałaś. A ciasteczko jak zwykle rozwaliło mnie na łopatki :-)
Co do relacji w związku ta ja chyba przeszłam już wszystko. Na początku był zachwyt, podziw, pełnia szczęścia. Przyszedł czas na rozczarowanie, żal, kłótnie, wielki kryzys w związku który niestety skończył się rozwodem. Potem powrót i zupełnie inne podejście do związku. Ja mimo tego co przeszliśmy i tych wszystkich słów które usłyszałam widzę w moim mężu wspaniałego dobrego człowieka, którego ciągle podziwiam i szanuje (bardziej niż przedtem). Ma wielkie serce i jest bardzo opiekuńczy. Wady oczywiście też ma ale to pominę ;-)
Teraz bardzo uważam co mówię w sprzeczkach. Słów nie da się cofnąć i czasem ranią bardziej niż czyny.

inis porozmawiaj z partnerem jak emocje opadną. Zapytaj czy na prawdę tak myśli. I pamiętaj, że takie sytuacje również budują związek bo nigdy nie jest tylko kolorowo. Trzymam kciuki, żebyście wszystko sobie wyjaśnili i żebyś znów poczuła spokój.

Fimka czasem w dniu @ test jeszcze może nie wyjść. I to nie jest ewenement. Jeżeli implantacja nastąpiła późno a hormon wydzielany jest po 2 dobach to test może go jeszcze nie wykryć. Nie chcę Cię nakręcać ale nadal trzymam kciuki :tak:

Adelo ja również odniosłam wrażenie, że chcesz nas opuścić. Co się stało? Zostań z nami.

Agawa miło że do nas zajrzałaś. Wiele przeszłaś. Z całego serca życzę Ci żebyś niebawem tuliła w ramionach swoje dziecko.

A ja wczoraj zażyłam furagin i żuravit. Dziś jakby trochę lepiej. Mocz brunatny więc liczę że to nie jest świeża krew (wczoraj była żywo czerwona). Nadaj boli ale mam nadzieję że przejdzie. U córy bez zmian.

Pozdrawiam wszystkie staraczki.

Dziewczyny!

Z ofert aptecznych:
w SuperPharm Oeparol Femina za 14.99zł/60tabl.
To nasz słynny olej z wiesiołka. Polecam! :tak:

Jutro własnie będę się w niego zaopatrywać.
Skończyło mi się też siemię i syrop wykrztuśny.
Szykują się apteczne zakupy...

Ritta - jak dobrze, że już troszke z Toba lepiej. Pij dużo :) Łatwiej będzie Ci sie złatwić.

Inis - pięknie to ujęłaś. A ciasto jak zwykle przynosi cenne uwagi :D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny!

Z ofert aptecznych:
w SuperPharm Oeparol Femina za 14.99zł/60tabl.
To nasz słynny olej z wiesiołka. Polecam!
:tak:
Jutro własnie będę się w niego zaopatrywać.
Skończyło mi się też siemię i syrop wykrztuśny.
Szykują się apteczne zakupy...

A własnie laski co to jest ten olej z wiesiołka?

A tak wg na lewej piersi zauważyłam własnie teraz żyły ciągnące sie od pach.. ale tylko na jednejj az tak widoczne,..

A własnie laski co to jest ten olej z wiesiołka?

Katka polecam fajny niedługi artukuł o wiesiołku:
rodzina w budowie: Olej z wiesiołka

Olej z wiesiołka: bierzemy tylko do ovu
Siemię lniane: pijemy cały cykl
Syrop: można pić cały cykl albo do skończenia ovu
Folik: bierzemy cały cykl

Mam też zamiar kupić testy ovu. Ale to na allegro.
Czekam na @. Brzuch już boli <ble>

Ostatnia edycja:
OOO sorry zakumałam w lustrze mam na obu cyckach ale bardziej powyżej cycków na klatce od pach... czyżby było???:p
hhh...nie nie mozliwe:D

reklama
ookatkaoo1993 może i to TO:-) Trzymam mocno &&& !!

Hmm.. a ja tak trochę na inny temat. W którym dniu cyklu macie owu? Bo ja w ostatnich dwóch cyklach miałam w 18 dniu, teraz mam 19 dzień, temperatura niska, inne objawy, żeby było już po też jakieś takie niewyraźne:sorry: I się zastanawiam czy jestem jeszcze przed, czy cykl będzie bezowulacyjny:-(

Do góry