reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Hej.
Ritta kuruj się od razu puki się zapalenie na dobre nie rozchula. Utul malutką;-*
Lisica ten 1% to bardzo dużooo
A ty Bellaa to powstrzymaj tą @ do 12;-)
Katka a ty kiedy testujesz?
Fimka ty chyba jutro testujesz? Trzymam kciukasy&&&
Dobra dziewoje na dziś dosyć wrażen. Lecę się kąpać i do łóżka bo wypożyczyłam fajną książke to trzeba zacząc a potem trzeba "z krzyża spuścić" jak mówi M. Tulę i do jutra. Odezwę się pewnie koło 7 jak małą na autobus zaprowadzę.Papa

Ostatnia edycja:
Bellaa
Przeprosił. Przytulił. Jeszcze raz przeprosił. I mocno Przytulił.
Po prostu moje hormony i jego nie zrozumienie.
Teraz jest juz dobrze. :)

Ritta, kochana Ty sie kuruj :(
Przeziębiony pęcherz to udręka .. :/
Tez polecam Furaginum.

Ritta furaginum 3 razy dziennie po dwie tabletki, ja tak miałam przepisane, myślę że jakbyś poszła do apteki to by ci dali, możesz pij urosept to ci na pewno nie zaszkodzi. Trzymaj się
Domka no raczej, czekam, mam nadzieję że to nie@, zresztą jakbym teraz dostała to miałabym mega krótki cykl a to nic dobrego, albo już boli bo mogę miec 9.11, kto to wie o co chodzi.
Blue no super, to dobrze, teraz możesz spokojnie zasnąc.

Ostatnia edycja:
reklama
Lisica - ta pani od badania wzroku mówiła ,że nie przenika jakaś wiązka światła i ,że albo to bardzo poważna wada ,albo zaćma i trzeba iść do okulisty , już mama się zapisała na wtorek.

Ritta - jeśli da radę furagin łykać to tak jak dziewczyny pisały , ja jak mnie dopadło kiedyś w niedzielę to brałam uro furaginum bez recepty po dwie tabletki no i nawet dziś w nocy już miałam łykać bo jak robiłam siusiu to mnie piekło ,ale potem zasnęłam ,a teraz już jest ok puki co.

Bellaa - kochana ja wiem ,że każda z nas to przeżywa ,ale tak nie można ja np stosuję metodę oczekiwania na @ czekam i czekam i sama sobie tłumaczę ,że pewnie przyjdzie no i jak przyjdzie to nie ma takiej załamki ,a jak kiedyś nie przyjdzie to będzie po prostu miłe zaskoczenie, poczekaj cierpliwie do terminu @ ,a jak nie przylezie to wtedy zatestuj;)

Fimka - trzymam kciuki za jutro;)

u mnie wszystko ok , pani dr powiedziała ,że nie widzi nic niepokojącego u mnie ,a kolejna kontrola w styczniu także jeszcze mi został endokrynolog w piątek i tak sobie myślę czy zrobić sobie może tsh kontrolnie na własny koszt ..... tak żebym wiedziała ,że na pewno jest wynik w porządku...

Wiecie ,że w niektórych sklepach już święta , choinki ,bombki i takie tam inne mikołaje;)

Do góry