reklama
Bellaa
Fanka BB :)
Lisica wiem, ale ja już tak mam, że nie potrzebnie się nakręcam, a potem mi przechodzi. A ja mam do ciebie pytanie a dlaczego mówisz że na 99% nie jesteś?
Ritta zapalenie pęcherza współczuję, w mojej poprzedniej pracy ciągle byłam zmarznięta i często miałam zapalenie nie fajna sprawa, a widzę że córcia już wraca do zdrowia skoro lekcje odrabia, super.
Ritta zapalenie pęcherza współczuję, w mojej poprzedniej pracy ciągle byłam zmarznięta i często miałam zapalenie nie fajna sprawa, a widzę że córcia już wraca do zdrowia skoro lekcje odrabia, super.
Bellaa
Karolq faktycznie to na szczęście.Fimka, Bella niektore dziewczyny maja identyczne objawy jak na @ a okazuje sie ze ciaza. Trzymam kciuki
A przez to cholerne spanie na szpitalnej podlodze nabawilam sie zapalenia pecherza. Tylko tego mi brakowala
Corka czuje sie lepiej. Nawet odrobilysmy lekcje.
Karolq napisalas pamietny 3500 post na 350 stronie
Fimka
Hello u nas chyba w tym miesiącu nie będzie staranek moj m brał w zeszłym miesiącu antybiotyk i lepiej pewnie odpuścić ten cykl jak myślicie ? Sorry ze tylko o sobie
Dlaczego? Przecież informacja genetyczna (tzw. jądro plemnika) niesiona przez plemnik nie będzie uszkodzona. Jedyne co może być nie tak, to ich prędkość i ilość. Ale jest rada na prędkość - codziennie 200mg witaminy C Rozrzedza fruktozę (płyn, w którym są plemniki) i dzięki temu szybciej i łatwiej im się poruszać. Ale ich "jądra" pozostają bez zmian.
Poza tym antybiotyk jest bardzo szybko wydalany z organizmu, podczas siusiania.
Nie ma obaw! Ważne, żeby go nie brać w trakcie starań. Ani Ty, ani mąż
Plemniki reprodukują się 48-72h - także głowa do góry Kazimiero!
Ostatnia edycja:
Lisica.
Bella, bo mój mąż był w delegacji jak miałam płodne, ale wnioskuję to tylko z obserwacji śluzu, nie badam temperatury.Lisica wiem, ale ja już tak mam, że nie potrzebnie się nakręcam, a potem mi przechodzi. A ja mam do ciebie pytanie a dlaczego mówisz że na 99% nie jesteś?
Dziewczyny już chyba Cię uspokoiły, także staraj się, staraj ;-)Dzięki dziewczyny za odpowiedz m brał antybiotyk 23 października przez tydzień i teraz sobie o tym przypomniałam ze moze to byc szkodliwe
blueberrry
Szczęśliwa :)
Ritta oczywiście, ze i dla Ciebie starczy!
Ja z fasolką duzio, duzio Tobie i Wam fluidek przesyłamy!! :*
No juz jest lepiej u nas, ale i tak z nim nie gadam hehe chyba pierwszy raz niechcę mi sie gadać.
Ritta cieszę sie ze u córci lepiej!!
Tak bardzo sie ciesze!
No i Ty kuruj ten pęcherz, bo musisz być zdrowiutka! :*
Ja z fasolką duzio, duzio Tobie i Wam fluidek przesyłamy!! :*
No juz jest lepiej u nas, ale i tak z nim nie gadam hehe chyba pierwszy raz niechcę mi sie gadać.
Ritta cieszę sie ze u córci lepiej!!
Tak bardzo sie ciesze!
No i Ty kuruj ten pęcherz, bo musisz być zdrowiutka! :*
Bellaa
Lisica, wiesz różne były przypadki nie którzy myśleli że dawno już po dniach płodnych, a potem ciąża, w końcu skąd biorą się wpadki. Najlepiej ty znasz swoje ciało, więc wiesz najlepiej, ale wiesz jak z owulacją nigdy nie wiadomo do końca;-)
Blue nie przejmuj się, ja też dzień zaczęłam kłótnią z mężem, jak zwykle o byle co,ale na szczęście przyszedł p orozum do głowy i już przeprosił:-) Teraz nie możesz się stresowac, a mężowi przejdzie i jeszcze będzie prosił o wybaczenie.
Blue nie przejmuj się, ja też dzień zaczęłam kłótnią z mężem, jak zwykle o byle co,ale na szczęście przyszedł p orozum do głowy i już przeprosił:-) Teraz nie możesz się stresowac, a mężowi przejdzie i jeszcze będzie prosił o wybaczenie.
reklama
Fimka
czy znacie jakieś metody?
Inis jeszcze mi się przypomniało - łykam łyżkę syropu Guajazyl albo Robitussin, to też powoduje zwiększenie śluzu i jego poślizg