ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Moj przyjechal do mnie do pracy z testem ciazowymha ha niecierpliwy.zrobilam zeby sie uspokoil.wedlug mnie szkoda testu.
Ada??? i jak?? ja czekam na testy a asllegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj przyjechal do mnie do pracy z testem ciazowymha ha niecierpliwy.zrobilam zeby sie uspokoil.wedlug mnie szkoda testu.
czy znacie jakieś metody?
Polecam VitaMiner Prenatal - 60tabl./20zł, lykasz 1 dziennie, więc nieduży wydatek. To suplement dla kobiet starających się, w ciąży i karmiących.
Kończę 1 paczkę. Ponadto jako wspomagacz stosuję siemie lniane - szklaneczkę dziennie, od 1 dnia po @ do momentu, kiedy uznam, że ovu się skończyła. Siemie poprawia jakość śluzu płodnego - jest go wiecej i jest bardziej rozciągliwy. Zalewam lyżeczkę mielonego siemia gorącą wodą i zaprawiam sokiem
Fimkaaaa!!! ty jutro testujesZ??:-)
Tak Katko, ale coś mam złe przeczucie... :/ Chyba tym razem nic z tego nie bedzie... Ech...