Fimka
Fanka BB :)
macie jakis sposob zeby sie odstresowac w pracy?
Ja zakładam słuchawki i puszczam ulubioną muzykę.
Albo wychodzę się przewietrzyć przed budynek firmy
Lisica Anulka czuła to samo
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
macie jakis sposob zeby sie odstresowac w pracy?
To zależy, a gdzie pracujesz?
Lisica a kiedy testujesz 7.11, czy czekasz jeszcze, ale jak czujesz że, puchniesz to może może.......
Masz rację temat pracy dołuje:-(Dziewczyny, Wy tu o pracy widzę a ja tylko podczytuje i siedzę cicho, bo moim zajęciem na co dzień obecnie jest pisanie pracy mgr.
Ale jeśli mogę na chwilkę zmienić temat (albo się wtrącić delikatnie) to chciałabym się Was spytać/poradzić. Od kilku dni nurtują mnie kwestie naturalnych (bądź zwyczajnie niefarmakologicznych) metod wspomagania płodności. Doszły mnie słuchy o jakiś witaminach konkretnych, o wodzie św. Jana (nie wiem co to jest), o piciu jakiegoś wywaru z kapusty...Większość to raczej "nie znam się, wypowiem się" zaczerpnięte z internetu ale chciałabym się dowiedzieć - czy znacie jakieś metody? Mogą to być naprawdę najróżniejsze wyczyny dnia codziennego, włącznie ze stawaniem na głowie ale zależy mi na informacjach "sprawdzonych", takich które mają uzasadnienie bądź naprawdę działają. Wiem, że nie ma złotego środka na wszystko ale interesuje mnie ta kwestia a Wy na pewno macie większą wiedzę niż ja.
![]()