reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Adelo- ja używałam testów owulacyjnych paskowych , te cieniutkie paseczki z napisem max do poziomu max trzeba je zanurzyć w moczu , potem czekamy na wynik , ja dostałam od koleżanki z forum bo jej zostały i mi przysłała ,ale już je zużyłam , jeśli wychodzi jedna kreska lub druga bledsza to wynik uznajemy za negatywny ,a dwie identyczne kreski za pozytywny i owulacja występuje chyba po około 24 godzinach od pozytywnego testu , ja zrobiłam w poprzednim cyklu w 14dc ,a w 15dc miałam ból owulacyjny i spadek temperatury potem temperatura wzrosła czyli możliwe ,że wystąpiła owulacja,ale pewności nie mam , wiadomo bez monitoringu nigdy nic nie wiadomo.
Mówisz ,że masz takie przeczucie ?Oby okazało się trafne bardzo bym chciała ;)

Anulka gratulacje.
Ritta zdrowka dla Malej.
Ja sie dzis nie rozpisuje.nie mam sily.po pracy jade do dentysty.
Mam ochote na ziemniaki z jajkiem...

hej wszystkim:D teraz popołudniowo!

Na szczęscie u mnie ból brzucha ustał (odpukać) kurde dziewczyny bo ja sie wg zastanawiam czy nie mógł mnie bolec że wiecie o co chodzi brałam tabletki prawie 3 lata, czy mógł mnie brzuch bolec ze odstawiłam, że organizm tak do siebie dochodzi?

A ja mam na obiad rosołek z wczoraj, Makaron z kurczakiem w sosie prowansalskim i na deser Grysikowca:D

katka nie sądzę, mnie nie bolał, ale każdy organizm reaguje inaczej.
A ja dziś poszłam na łatwiznę ryż z filecikiem, warzywa na patelnie i sos słodko-kwaśny, uwielbiam to.
Mam takie pytanie czy wy w każdy dzień robicie dedesery:szok:

reklama
Do góry