reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ritta życze dużo zdrowia dla twojej córci, i dużo sił dla ciebie.
Anulka jak sie czujesz.
Katka ja tez trzymam kciuki za wizyte u lekarza, na pewno wszystko będzie dobrze.
Domka jeszcze tydzień do naszego testowania, jak samopoczucie.

reklama
Witam sie z wami póki trochę luzu w pracy :)!

Wszystkim życzę zdrowia , przede wszystkim dla waszych pocieszek . Bidulki muszą przechodzić te chorybska :(:(! Tyle mocno !

Ja juz pomału sie żegnam z @ :)! 17.11 lecę do polski do ginka - mam nadzieje ze nie będzie bardzo złych wiadomości ! Ale wiem ze co by nie było bede wiedziała na czym stoję a tak tylko myśle i sie martwię :(! ...

U mnie za oknem pochmurno niestety ! Jutro ma być bez poprawy ale wkoncu jesień więc czego sie spodziewać :0!

Rownież tak jak Wy mam nadzieje ze na wiosnę juz będziemy wklejac zdjęcia naszych brzuszkow :):) życzę tego Wam i sobie rownież :):)

Pozdrowienia od mojego syneczka :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1383557908.769389.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383557908.769389.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383557908.769389.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 37
Hej, cały ranek spędziłam w przychodniach, najpierw z synem później ja sama. Synek ma ostre zapalenie oskrzeli :sad: idę mu zrobić nebulizację, do później.

lisica no taki teraz czas. U mnie dopiero się skończyły choroby, ale wiadomo co znowu z przedszkola przyniosą. jesień jest okropna.
katka twój termin @10.11 więc może ten ból który masz to nie na @. Jeszcze jest nadzieja, kilka dni ci jeszcze zostało, także ja bym jeszcze nie traciła nadziei.

Ritta życze dużo zdrowia dla twojej córci, i dużo sił dla ciebie.
Anulka jak sie czujesz.
Katka ja tez trzymam kciuki za wizyte u lekarza, na pewno wszystko będzie dobrze.
Domka jeszcze tydzień do naszego testowania, jak samopoczucie.

Hmm. Dziwnie. Bolą mnie troche piersi ale nie czuje się ani ciązowo ani @...
Ale mam plan;-) Zrobie test rano a jak bedą kreski dwie to M dostanie na prezent test i takie słodkie skarpetki z grzechotką dla dzidzi które już kupiłam hihi.
Zobaczymy, ale aż dziwne bo wcale nie korci mnie zeby teraz testować;-)
A twoje samopoczucie jak?

reklama
Do góry