reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Inis dziekuje u mnie wszystko ok czuje troszke podbrzusze ale jeat ok no i pociaga mnie na wymiity ale obywa sie bez pana K ;)

Bubbles nie pytaj hehe robie pierwszy test i budze go zeby ocenial ze mna...ten zaspany bierze test podchodzi do okna i patrzy i mowi ze nic nie widzi bo zaspany i z tekstem zrob drugi:) i powedrowal na lozko:D se mysle nie robie no ale kusilo i robie drugi lece do niwgo i mowie taka chwila a ty spac mozesz hehe przyszedl i patrzy i mowi "no tu widac" haha i banan na buzi...przytulil pocalowal: )oboje jeszcze nie wierzymy chyba dopuki do lekarza nie pojdziemy:) mysle o przyszlym tygodniu...

A teraz jedziemy na pogrzeb ehh...ciezko mi w samochodzie slabo i wogole a za kierownica wole nie siedziec...

Anulka - będzie dobrze, staraj się dystansować od wszystkiego. Super, że mąż się cieszył :) Widać, że ma podejście 'samcze' - jak nie widać to nie ma i już :D Ale dobrze, że już wiecie, nie ma nic gorszego niż czekanie :yes:

anastazi - moje samopoczucie dobre, dostałam @ więc trochę brzuch pobolewa ale zrobiłam sobie dziś prawdziwe wagary z premedytacją (olałam wykłady wszystkie jak leci) i mi dzięki temu lepiej :yes: Też mi się coś należy za to łażenie do szkoły i załatwianie wszystkiego... hehe więc dla odmiany i odpoczynku sprzątam całą chatę po długim weekendzie :-D I powoli już zaczynam myśleć co kupię mojemu na Mikołajki i pod choinkę. Chcę kasę odłożyć, żeby nie przepadła a im szybciej wymyślę tym szybciej będę znała cenę. No i w przyszłym miesiącu zachodzę w ciążę :-) więc kasa się przyda :D

Witam mroźnie, ale słonecznie!

Inis - będe powtarzać test taj, jak pokazuje mój suwaczek, czyli w środę rano, o ile nie przyjdzie @ Póki co nie czuję się jakby miała przybyć, a mamy już poniedziałek.
Anulka ślę kondolencje
[*] Trzymaj się i dbaj o siebie, w te chłodne dni szczególnie :)

inis bardzo dobre podejście:)):):)czasami przydaje się dzień leniuchowania a i porządki w domu wychodzą na dobre bo ma się czyściutko:):):):) a na mikolaja to mu tescik z dwoma kreseczkami dasz:):)niech się cieszy:):):):):):):)och a tu rzeczywiście za chwile gwiazdka prezenty...i co by tu rodzince kupic....:):):)

Na wstępie :

Ritta - Zdrowia dla Twojej córeczki. Bardzo się zmartwiłam, kiedy napisałaś, że córcia tak się czuje, tak wygląda i że to mononukleoza. :/ Fatalnie. Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej i każda Twoja wiadomość tutaj na forum, będzie pozytywniejsza niż gorsza od poprzedniej. Życzę Ci dużo siły kobietko!

Katka - Aby z Nadusią było wszystko dobrze, kochana. No i abyś Ty tam na tej wizycie u lekarza usłyszała dobre wiadomości.

Maria - Trzymam kciuki za środę. Nadzieja, nadzieja jest wielka! :*

Fimka - Nadzieja jest zawsze kiedy @ nie ma :) :)

Mexi - Życzę Ci udanego kolejnego cyklu, abyś była sierpnióweczką!

Amaliee - Współczucia kochana z powodu śmierci Babci. :( Bradzo przykra wiadomość!
Bardzo boli kiedy bliscy odchodzą. :(

Inis - no to 1.12 szczęśliwym dniem! a dzzień po ja mam wizytę.

Anulka - ładny suwaczek! :*

Kochane, ja czuję się dobrze, troszkę nudności, ale nie przeszkadzają mi tak bardzo.. Zgaga się czasami pojawia, ale mleko lub woda niegazowana. Musiałam Was nadrobić kochane kobietki.

Ściskam Was mocno! I przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~!

reklama
anastazi - dokładnie, dam mu do prezentu test :-) haha chociaż nikt przy zdrowych zmysłach nie uwierzy, że mogłabym poczekać aż 6 dni z tą wiadomością (zakładając, że zrobię test pierwszego grudnia). Ale na Mikołajki może być suprise dla przyszłej babci i reszty bliższych znajomych :yes:

blue - to będzie Twoja pierwsza wizyta? Niby wszyscy mówią, że lepiej czekać ale ja bym nie wytrzymała i poszła wcześniej, chociażby dowiedzieć się 'wskazówek' :) ale ja to ja :D

Do góry