reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ritta rozumiem że, ta mysz była w domu:szok::szok::szok:. A od kotów trzymaj sie z daleka.
Kazimiera no ja tez juz skończyłam, herbatki zielonej niestety nie lubię, ale kawkę chętnie, boli mnie cos głowa.
Inis czyżby babcia coś przeczuwała.

reklama
Ewka tak, kotek bawil sie w jadalni :o A ja na okraglo chodze myc rece.

Ja juz po kawce ale tez mnie jakos glowa boli. Fajnie byc u kogos, nic nie trzeba robic ale ja chce do domu !

Witajcie :)
W końcu sobota nigdzie nie trzeba sie spieszyć i wogole :) obiad tez juz prawie zrobiony deseru nie ma wiadomo nie mam pochamowania na słodkie :) ja zacznę mierzyc temp od następnego cyklu plus kupie pewnie testy owulacji ale mam nadzieje ze w tym cyklu uda nam sie :)
Bubblesgirl jak czytałam prowadzenie ciąży u Ciebie to u mnie jest to samo ten sam system :)
Ookatkoo super pomocnica i ładna dziewczynka :)
Ewka mi tez tylko podłogi zostały teraz zaparzylam zielona herbatek wiec częstuje :)

Kazimiera chyba chodziło Ci o blueberrry, bo ja w ciąży niestety jeszcze nie jestem:p Poza tym mieszkam w PL :-D

Katka śliczna ta wasza mała pomocnica
:-)

Tez bylam w szoku. I nikomu nie dalo nic do myslenia jak robilam dziwne miny patrzac na tego kota podczas jedzenia. Rada tescia: po prostu na niego nie patrz.

Do tesciow przyjecjalismy dzisiaj a wracamy jutro popoludniu. Wczasniej bylismy u moich rodzicow. Jakos dam rade.

Ritta - samopoczucie dobre, wczoraj i dzisiaj miałam duuzo rozmow z Moim, zebrało się kilka poważnych tematów. Jakoś tak lzej po szczerym pogadanku... a o test jakoś się nie stresuje, mysle że bym coś czuła gdyby się udalo. Chociaż marze o tym, żeby zrobić niespodziankę Ukochanemu i zobaczyć jego radość. Na jutro zycze sobie 2 kresek i tak ma byc :D

Ewka- babcia raczej nie przeczuwa, tylko się nudzi :)

Ritta o tak zgadzam się - w domku najlepiej! a co do dzieciaczków to ja zawsze mówiłam że albo będę miała jedno po drugim albo właśnie z duużą różnicą wieku :-D no i sprawa sie pewnie zakończy na jednym po drugim :tak: duża rożnica też ma swoje plusy.. nie będzie zazdrości - bo dużo możesz już wytłumaczyć ze zrozumieniem.. na starszaka nie musisz już tak uważać bo się sobą zajmie.. a jaka różnica jak mogę zapytać? aż taka duża rzeczywiście?
inis - lepiej od początku uprzedzać delikatnie jeśli nie chcecie 'pomocy' :-D bo później się wkreci i będzie problem :-D
ookatkaoo ssuuper taka pomoc! też już bym tak chciała :-) u nas póki co pomoc objawia się nieprzeszkadzaniem :-D
Adelo równiez polecam microlife! kupiłam mojej ali i sie super sprawdza :tak:
Ewka29 i taaakich osób mi potrzeba :-D uwielbiam jak ktoś tak miło wspomina okres kiedy pewnie w domu był saaajgon.. ale ja jestem optymiastką.. no i za jakiś czas dwójeczka się sobą zajmie i będzie można chociaż kawy się napić :-D a tak na poważnie to też myśleliśmy o trzecim brzdącu.. ale póki co nasze plany kończą się na dwójce.. a jak coś później się wydarzy to nie będziemy płakać absolutnie! podziwiam cię i szanuję jak najbardziej za rozsądne podejście do życia i rodzinki .. :tak:
anulka wyrazy współczucia naprawdę :-( a o przesądzie nic nawet nie wiedziałam że coś takiego jest :-( ja tylko kiedys coś słyszałam że jak się jest w ciąży to nie można być u kogoś chrzestnym.. i chyba coś w tym jest powiem wam :-(

a u nas dzisiaj jesiennie na maxa.. szaro buro i ponuro a do tego deszczowo.. idealna pogoda na przytulanki :-D moja ala właśnie ucięła sobie drzemkę a ja mykam na kawcię.. a co do tych testów owulacyjnych to któraś już próbowała wcześniej? sprawdzają się? no i jak ma się dzień przytulanek co do płci dzieciątka.. sprawdziło sie wam że w owu są chłopcy a w wcześniej dziewczynki? taaak z ciekawości pytam ;-) buziaki i miłego wieczorka ;-)

Caroline moja corka w styczniu konczy 8 lat. Owszem przy duzej roznicy wieku jest latwiej ale tak naprawde bede miec dwoch jedynakow co mnie nie cieczy. Ale czasu nie cofne...

Ja w poprzednim cyklu robilam testy owu i mysle ze sie sprawdzily.

Uciekam na cmetarz. Pa

reklama
Ritta ooo teraz widzę na suwaczku :tak: ale jaką pomoc ze strony starszej córy będzesz miała hihi :-) w tym wieku dziewczynki aż się garną do małych dzieci :tak: a ja nigdy nie robiłam testow owulacyjnych i nie mam bladego pojęcia co i jak :-D idę na żywioł i zobaczymy jak to będzie :tak: na tych testach ma się pojawić wyraxna krecha czy tylko taka poświata? od kiedy liczyć te 24 h do staranek? ehhh czarna magia :szok:

Do góry